GSO'da, 'Müşterin Kamu Olsun' toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GSO'da, 'Müşterin Kamu Olsun' toplantısı
Abone ol
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanı Turhan Öz, GSO Meclis Başkan Yardımcısı M. Hamdi Karaata, DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bünyamin Görür, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürü Bayram Uğraş ile firma temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan DMO Gaziantep Bölge Müdürü Bayram Uğraş, “Kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek kurumsal yapımız ve tedarik usullerimiz hakkında  sizleri bilgilendirmek ve görüş ve önerilerinizi almak amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantıları kamu kurum ve kuruluşlarına daha iyi hizmet verebilmemiz bakımından önemli bir fırsattır. Bu toplantıları yaparak daha fazla kamu kurum ve kuruluşlara ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

DMO Genel Müdürlüğü Katalog Daire Başkanı Turhan Öz’de katılımcılara sunum eşliğinde, DMO Genel Müdürlüğü’nün yerel üreticileri destekleme ve kendi satış yöntemi olan katalog satışları hakkında bilgiler verdi.

Öz, “DMO’nun genişleyen ürün yelpazesi, tedarikçi firma ve ürün sayısının arttırılması, kamu ihtiyaçlarının daha rekabetçi ve daha hızlı bir şekilde karşılanması, tedarik sisteminin iyileştirilmesi amacıyla bu çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oğuzeli Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdüÖnceki Haber

Oğuzeli Belediyesi öğrencilerin yüzünü g...

GAÜN’ü birinci sırada tercih edenlere burs Sonraki Haber

GAÜN’ü birinci sırada tercih edenlere bu...

Yorum Yazın

Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Fırınlarda Yeni Tarife: Gaziantep’te Ekmek Fiyatları Arttı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı