
Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (GSMMMO) mensubu İsa Karakuş anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2015 yılı Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.
Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (GSMMMO) mensubu İsa Karakuş anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2015 yılı Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.
2013 yılında hayatını kaybeden İsa Karakuş anısına düzenlenen turnuvaya, İsa Karakuş’un ailesi ile çok sayıda muhasebeci ve mali müşavir katıldı. Muhasebeci ve mali müşavirlerin kıyasıya yarıştığı setler sonucunda birinciliği Mehmet Kahraman, ikinciliği ise Ahmet Karakuş kazandı.
Turnuva sonunda ödül töreninde bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz tenis turnuvasında meslek camiamızın sevilen ismi merhum İsa Karakuş anısına düzenlemekle aynı zamanda bir kez daha anmış oluyoruz. Ruhu şad olsun diyoruz. İnşallah bundan sonrada meslek mensupları arasında diyalogun güçlenmesi meslek dayanışmasının iyi örneklerini görmek için spor faaliyetlerimizin yanında sosyal çalışmalarımız devem edecektir “dedi.
Konuşmaların ardından turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü gelenlere ödülleri takdim edildi.

































Yorum Yazın