GKV'ye ödül yağmuru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV'ye ödül yağmuru
Abone ol
Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen “Ata’mıza Mektup Var” adlı kompozisyon yarışması ve “Ata’ma Özlem” konulu resim yarışmasının sonuçları açıklanarak yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen “Ata’mıza Mektup Var” adlı kompozisyon yarışması ve “Ata’ma Özlem” konulu resim yarışmasının sonuçları açıklanarak yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle verildi.

GKV Özel Ortaokulu öğrencilerimiz arasında düzenlenen ve 97 öğrencimizin katıldığı kompozisyon yarışmasında birinciliği Ece Naz Altuncu, ikinciliği Melisa Karadaş ve üçüncülüğü Eyşan Ovayolu kazandı. ve “Ata’ma Özlem” konulu resim yarışmasında ise yarışmaya toplam 257 eser katılırken GKV Özel Anaokulunda birinciliği Çağatay Turan Kuyruk. İkinciliği Bade Duru Kahraman üçüncülüğü ise Naz Nalbant kazandı. Yarışmada Duru Borazan ise mansiyon ödülü elde etti. Aynı yarışmanın ilkokul kategorisinde ise birinciliği Derin Özönel, ikinciliği Beren Özdemir ve üçüncülüğü Çağan Onur Bayel kazanırken mansiyon ödülünü de Ada Yağmur Daplan aldı. Yarışmanın ortaokul kategorisinde İklim Kılıç birinci, İlçin Erdizci ikinci, Ela Karaçurun üçüncü ve Zehra Yağmur Yılmaz’da mansiyon ödülünü elde etti. Yarışmanın liseler kategorisinde ise birinciliği Elif Naz Yıldırım, ikinciliği Ada Asal, üçüncülüğü Elif Ercişli ve mansyon ödülünü Alp Gümüşburun kazandı. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Gökçen Bulut, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Hayal Bazoğlu, Melek Kamal, Şeyma Aslantaş, Serpil Ertem, Emine Korkmaz GKV Özel Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Begüm Özdikici, Esra Leyla katıldı.  Dereceye giren öğrencilere Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın imzaladığı “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” kitabı, GKV ajanda seti ve başarı sertifikaları armağan edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutfak Sanatları Merkezi meşhur gastronomisiyle markalaştıÖnceki Haber

Mutfak Sanatları Merkezi meşhur gastrono...

 SANKO çalışanlarından öğrencilere ziyaretSonraki Haber

SANKO çalışanlarından öğrencilere ziyar...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması