GKV’lilerden atölyede renk var sevgi var sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV’lilerden atölyede renk var sevgi var sergisi
Abone ol
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atölyede Renk Var Sergisi düzenlenen örenle açıldı. Büyük ilgi gören serginin Nisan ayı boyunca ziyarete açık kalacağı açıklandı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atölyede Renk Var Sergisi düzenlenen örenle açıldı. Büyük ilgi gören serginin Nisan ayı boyunca ziyarete açık kalacağı açıklandı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Görsel Sanatlar Kulübü öğrencileri yaptıkları çalışmaları sergileyerek izleyenleri adeta büyüledi. Atölyede Renk Var Sergisinde çalışmalarını görücüye çıkaran öğrenciler görsel sanatların insan yaşamındaki önemini de adeta gözler önüne seriyor. Düzenlenen açılış törenine GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, Okul Müdürü Mustafa Şenel’in yan ısıra Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş ile çok sayıda öğrenci katıldı. Görsel sanatların bütün dallarının çocuk gelişiminde önemli bir yer tuttuğunu ifade eden GKV Özel Okulların Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş öğrencilerin gelişiminde resim ve el becerisine dayalı çalışmaların önemli rol oynadığını ifade ederek sergide eseri bulunan öğrencileri kutladı. 40 eserin yer aldığı sergi de öğrencilerin farklı tekniklerde yaptıkları eserlere yer aldı. Serginin n Nisan ayı boyunca ziyarete açık kalacağını ifade eden Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş öğrencilerin yeteneklerinin geliştirilmesi için kulüp çalışmalarının önemli bir rol oynadığını ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anka hekim kadrosu gücüne güç katıyorÖnceki Haber

Anka hekim kadrosu gücüne güç katıyor

Gaziantep'te saldırı planlayan IŞİD'li canlı bomba tutuklandıSonraki Haber

Gaziantep'te saldırı planlayan IŞİD'li c...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı