GKV’li öğrencilerinden organ bağışına destek sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV’li öğrencilerinden organ bağışına destek sergisi
Abone ol
Organ Nakli Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında organ nakline dikkat çekmek için bir birinden farklı faaliyetlerle dikkatleri çekiyor.

Organ Nakli Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında organ nakline dikkat çekmek için bir birinden farklı faaliyetlerle dikkatleri çekiyor.  Nakledilebilir organlarımız konulu tişört boyama etkinliği resim sergisinde insanları organ bağışına davet eden GKV’lilerin resim çalışmaları adeta büyüledi.
Akademik başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri ve başarılarıyla taçlandırmayı sürdüren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Oran Bağışı Haftası etkinliklerine farklı bir boyut kazandıran ve açtıkları “Bağışlanabilir Organlarımız” konulu tişört boyama etkinliği resim sergisiyle insan yaşamı için büyük önem taşıyan organları resimlere yansıtan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin çalışmaları büyük ilgi gördü. Sergi açılışına katılan GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş “Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri bu etkinlikler  sayesinde hem öğreniyor hem de bilinçleniyorlar. Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri dostluk, sevgi, güven, fedakarlık gibi global insani değerleri interaktif olarak hazırladığımız belirli gün ve haftalar etkinliklerimiz ile öğreniyorlar. Hazırladığımız bu sergiler sayesinde Özel GKV İlkokulu öğrencilerimizin empati duygularının da geliştirilmesi hedefleniyor. Öğrenciler hem eğleniyorlar hem de insani ve bilişsel açıdan kendilerini geliştiriyorlar. Öğrencilerimizi yaşamın her alanında yetiştirmek, onların farkındalıklarını artırmak ve onlara sevgi, saygı, arkadaşlık, fedakarlık gibi yaşamın gerçek anlamlarını kazandırmak bir eğitim kurumu olarak en önemli vazifelerimizdendir. 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri ile Organ naklinin anlamı ve önemini anlatmak ve organ bağışı konusunda farkındalık oluşturabilmek adına çeşitli faaliyetlerde bulunmaktayız. Öğrencilerimize böylesine anlamlı bir konuda yol gösteren ve çalışmalarını sağlayan Görsel Sanatlar öğretmenimiz  Şeyma Aslantaş’ı ve öğrencilerimize destek veren velililerimizi kutluyorum. ” dedi. Bağışlanabilir organlarımız resim sergisine katılan GKV Özel İlkokulu öğrencilerinin tişört boyama etkinliği ile sergideki interaktif çalışmaları da dikkat çekti.  İnsanların duygu ve düşüncelerini, iç dünyalarını, hayallerini umutlarını resim tekniğini kullanarak ta en iyi şekilde ifade edebildiklerini belirten Gaziantep Kolej Vakfı Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş farklı bir teknikle gerçekleştirdikleri etkinlikte insanların organ bağışına teşvik edilmek istendiğini ve serginin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır'da patlama! çok sayıda ambulans sevk edildi.Önceki Haber

Diyarbakır'da patlama! çok sayıda ambula...

Güneydoğu’nun ihracatı 10 yılda katlanarak büyüdüSonraki Haber

Güneydoğu’nun ihracatı 10 yılda katlanar...

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi