GKV’de Çanakkale geçilmez oratoryosu büyük ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV’de Çanakkale geçilmez oratoryosu büyük ilgi gördü
Abone ol
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü 107.yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı anma programı izleyenleri duygulandırdı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Konferans Salonu’nda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü 107.yılı etkinliklerine, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, Celal ERSOY, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve ortaokul öğrencileri katıldı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Çanakkale ruhuyla bir milletin başaramayacağı hiçbir şey olmadığını ifade eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul  Müdürü Seçil Güldemet ” "Çanakkale Zaferi” tarihimizin en hüzünlü zaferidir. Yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silâhlarına karşı direnişin gerçek bir destanıdır. Bu destanın her satırında insanlık onuru vardır. Bu duygularla 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünü kutluyor, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.“ dedi.

GKV Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu tören; Çanakkale Destanı kısa film gösterisi, öğrencilerimizden 18 Mart hikâyeleri,”18 Mart Şiir Okuma Yarışması” birincisi Deniz Ataş’ın şiirini okuması, “Çanakkale’de Bir Ali” tiyatro oyununun sahnelenmesi ve okul korosu tarafından Çanakkale Türkülerinin seslendirilmesi ile son bulan etkinlikler konukları duygulandırdı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaşam Evi yaşamlara dokunuyorÖnceki Haber

Yaşam Evi yaşamlara dokunuyor

Diyabet hastalarında beslenmeye dikkatSonraki Haber

Diyabet hastalarında beslenmeye dikkat

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat