GKV’de 'Gaziantep Destanı' büyük ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV’de 'Gaziantep Destanı' büyük ilgi gördü
Abone ol
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri tarafından sahnelenen Gaziantep Destanı büyük ilgi gördü. Gaziantep Savunmasının isimsiz çocuk kahramanlarının ön plana çıkarıldığı oratoryoda öğrencilerin gösterdiği yüksek performans dikkat çekti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri tarafından sahnelenen Gaziantep Destanı büyük ilgi gördü. Gaziantep Savunmasının isimsiz çocuk kahramanlarının ön plana çıkarıldığı oratoryoda öğrencilerin gösterdiği yüksek performans dikkat çekti.

Gösterilerin ardından töreni düzenleyen öğrenci ve idarecileri kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy “Yakın tarihimizde yaşanan olayların ve kahramanların belleklerde canlı tutulması yeni yetişen nesillerimizin geleceğine ışık tutacaktır” dedi. 

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yılını bir  birinden farklı etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kutlamaların finalini sahnelenen Gaziantep Destanıyla gerçekleştirdi. Düzenlenen törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Kasım Ateş, Can Hoşcan’ın yanı sıra öğretmen, idareci ve çok sayıda davetli katıldı. Gaziantep’in tarihin bütün safhalarında sahip olduğu değerlerden dolayı büyük önem taşıdığına dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş 95 yıl önce Kurtuluş Savaşının ilk kıvılcımının atıldığı bu kentte ölümsüz bir destan yazıldığını ifade etti. Ateş yaptığı açılış konuşmasında Antep Savunmasının önemine değinerek yakın tarihte yaşanan ve dünyada emsali bulunmayan bu mücadelenin Türkiye’nin kurtuluş yolunda attığı adımlara önemli bir ilham kaynağı olduğunu, bir olmanın, birlik olmanın bağımsızlık ve vatan toprağı için top yekun mücadelenin en iyi örneği olduğunu anlattı. GKV Özel Liseleri öğrencilerinin kutlamalarda yeni bir farkındalık oluşturarak bu kez savunmanın isimsiz çocuk kahramanlarını sahneye taşıdığına ve bu iki çocuk kahraman  için yapılan bestelerin canlı performansla seyircilere sunulmasına  dikkat çeken Ateş önümüzdeki yıllarda da bu isimsiz kahramanların çeşitli etkinliklerle gündeme taşınacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 5 aylık bebeği öldüren sanığa 30 yıl hapisÖnceki Haber

Gaziantep'te 5 aylık bebeği öldüren sanı...

HKÜ'de Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele anlatıldıSonraki Haber

HKÜ'de Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele an...

Yorum Yazın

Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası 
Yılmaz’dan üniversite adaylarına destek
Atatürk Heykeli yeni yerine taşınıyor