GKV anaokulunda “Bilinçli Anne” semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GKV anaokulunda “Bilinçli Anne” semineri
Abone ol
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen “Bilinçli Anne” semineri genç annelerin büyük ilgisini gördü. Çocukları okul öncesi eğitim görmekte olan genç annelere yönelik gerçekleştirilen etkinlikte Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Filiz Kılıç'ı ağırlayan GKV Özel Anaokulunun etkinliği velilerin büyük ilgisini çekti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen “Bilinçli Anne” semineri genç annelerin büyük ilgisini gördü. Çocukları okul öncesi eğitim görmekte olan genç annelere yönelik gerçekleştirilen etkinlikte Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Filiz Kılıç'ı ağırlayan GKV Özel Anaokulunun etkinliği velilerin büyük ilgisini çekti.

Bünyesinde eğitim öğretim gören öğrencilerin velilerine yönelik gerçekleştirilen “Veli Seminerleri” kapsamında Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Filiz Kılıç'ı ağırlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu “Bilinçli Anne” semineriyle genç anneleri çocuk gelişimi konusunda bilgilendirdi. Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Filiz Kılıç'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere anaokulu velileri büyük ilgi gösterdi. Kılıç genç annelere önemli mesajlar vererek çocuk gelişimi hakkında birçok konuya değindi.  Soru cevap şeklinde geçen söyleşide Kılıç; Çocuklarının okul ortamındaki davranışları, Çocukların teknoloji ve özellikle sosyal medya kullanımındaki sorumluluğu, Ödül-ceza dengesi, Kardeşler arası iletişim ve kardeş kıskançlığı, Çocuklarda sorumluluk duygusunun aşılanması,-Çocuğun birey olmasına fırsat verilmesi gibi aile ortamında anne - çocuk iletişimini etkileyen konuları ayrıntılı olarak anlattı. Genç annelerin merak ettiği konuları da yanıtlayan Kılıç’a GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut günün anısına çiçek verdi. Okul Müdiresi Bulut ebeveynlere yönelik gerçekleştirilen seminerlerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini, bu tür etkinliklerin okul, aile öğrenci ve öğretmen denkleminin daha sağlıklı kurulmasında büyük önem taşıdığını ifade etti. Seminerin ardından genç anneler katım belgelerini alırken konuşmacı Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Filiz Kılıç ve okul öğretmenleriyle günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir'den binlerce kişiye sıcak çorbaÖnceki Haber

Büyükşehir'den binlerce kişiye sıcak çor...

Erdem Koleji'ne Bilge Kunduz sertifikasıSonraki Haber

Erdem Koleji'ne Bilge Kunduz sertifikası

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması