GGC İLE DEVA HASTANESİ SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GGC İLE DEVA HASTANESİ SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI
Abone ol
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Özel Deva Hastanesi arasında ‘Sağlık Protokolü’ imzalandı. İmzalanan protokolle GGC üyeleri ve aileleri Özel Deva Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Protokolü GGC adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay, Özel Deva Hastanesi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu imzaladı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Özel Deva Hastanesi arasında ‘Sağlık Protokolü’ imzalandı. İmzalanan protokolle GGC üyeleri ve aileleri Özel Deva Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Protokolü GGC adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay, Özel Deva Hastanesi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu imzaladı.

Gaziantep’teki kurum ve kuruluşlarla işbirliğini güçlendirmeyi ve üyelerine sosyal yaşamda kolaylık sağlamayı hedefleyen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, Özel Deva Hastanesi ile ‘Sağlık Protokolü’ imzaladı. Özel Deva Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay, Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ve hastane yönetimi katıldı. İmza töreni öncesi kısa birer konuşma yapan GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu imzalanan protokolün iki kuruluş adına hayırlı olmasını dilediler.

BAŞKAN AY: HEDEFİMİZ SOSYAL YAŞAMI KOLAYLAŞTIRMAK

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, farklı kuruluşlarla daha öncede benzer hizmet protokolü imzaladıklarını hatırlatarak, “Meslektaşlarımızın sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla girişimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda temeli 1994 yılında atılan ve 2013 yılında modern hizmet binasında Gaziantep ve bölgeye güçlü kadrosuyla hizmet veren sağlık kuruluşlarımızdan Özel Deva Hastanesi ile ‘Sağlık Protokolü’ imzaladık. Bu protokolle GGC üyesi meslektaşlarımız, eş ve çocukları, anne ve babaları Özel Deva Hastanesi’nin tedavi hizmetinden protokolde yer alan oranda indirimli faydalanacaktır. Özel Deva Hastanesi sahibi Beyhan Tahmazoğlu ve tüm yönetimine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun’’ dedi.

TAHMAZOĞLU: BASIN ÇALIŞANLARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ

Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ise protokolde yaptığı konuşmada basın çalışanlarına imkanları dahilinde destek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi. Gazetecilerin zor ve meşakkatli bir görev yaptığını dile getiren Tahmazoğlu, ‘’Halkın haber alma hakkını yerine getiren basın mensupları önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. İlimizdeki basın kuruluşlarımızla iyi ilişkiler içeresindeyiz. Bu çerçevede imzaladığımız sağlık protokolü ile bir nebze de olsun sosyal yaşamlarına katkı sunmaktan onur duyacağız’’ dedi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı protokolde imza töreninin ardından hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepspor kolay rakibi zor geçerek turladı 1-0Önceki Haber

Gaziantepspor kolay rakibi zor geçerek t...

CHP Gaziantep'te hangi İlçe Başkanı istifa etti?Sonraki Haber

CHP Gaziantep'te hangi İlçe Başkanı isti...

Yorum Yazın

Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Geriye Düştük! Gençlerbirliği - Gaziantep FK : 1 - 0
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi