GAÜN öğretim elemanlarının yön 3 sergisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAÜN öğretim elemanlarının yön 3 sergisi açıldı
Abone ol
​Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim elemanları tarafından hazırlanan “Öğretim Elemanları Karma - Yön 3” Sergisi GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim elemanları tarafından hazırlanan  “Öğretim Elemanları Karma - Yön 3” Sergisi GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Serginin açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının düzenlemiş olduğu “Yön 3” isimli karma resim sergisine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde bu tür anlamlı çalışmalar bizleri çok keyiflendiriyor ve dinlendiriyor. Bu tür çalışmaları takdirle karşılıyor, çok önemsiyoruz. Sürekli devamını diliyoruz” dedi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Elif Şenel, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri serginin geleneksel bir nitelik kazanmak üzere olduğunu belirttiği konuşmasında, “Sergide farklı sanat disiplinleri yer alıyor ve farklı sanat disiplinlerinde çok kıymetli sanatçı öğretim elemanlarımızın oluşturduğu bir sergi. Resim alanından, fotoğraf, grafik, heykel, seramik ve moda tasarımı alanından eserler yer alıyor. Bizim gözümüzde her biri birbirinden kıymetli” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğretim Elemanları Karma - Yön 3 Sergisi, 06 - 20 Mart tarihlerinde GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezinde sanatseverler tarafından gezilebilecek.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tahmazoğlu, din görevlileri bir araya geldiÖnceki Haber

Tahmazoğlu, din görevlileri bir araya ge...

Kadınlarımız çağdaşlaşmanın ve değişimin öncüsüdürSonraki Haber

Kadınlarımız çağdaşlaşmanın ve değişimin...

Yorum Yazın

Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması
Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"