GASKİ'den su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GASKİ'den su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğünce, birikmiş su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla 10 Temmuz-30 Eylül 2019 tarihleri arasında 25 aya kadar taksitlendirme imkanı sunan kampanya sona erdi. Buna göre, 8 bin 709 kişinin yararlandığı kampanya sonunda, 15 milyon 818 bin TL borç taksitlendirilmiş oldu.

Vatandaşların borçtan dolayı suyunun kesilmesi gibi bir sorunla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla GASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu’nca alınan karar doğrultusunda 10 Temmuz-10 Ağustos günlerini kapsayan su borcu taksitlendirme süresi, 30 Eylül 2019 Pazartesi Günü’ne kadar uzatılınca GASKİ şubeleri, yoğun mesai harcadı.

SÖNMEZLER, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Yaklaşık iki ay süren kampanyayı değerlendiren GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’te yaşayan insanların kesintisiz suya ulaşmaları için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Dünya’da sürdürülebilir kalkınma hedeflerinde sağlıklı suya erişim her zamankinden daha önem arz ettiğini dile getiren Sönmezler, “Gaziantep’te yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı suya erişebilmesini sağlamak ve sürdürülebilir bir hale getirebilmek için çok büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Şükürler olsun ki tamamladığımız Düzbağ İçme Suyu Projesi’yle kaliteli, uygun maliyetli ve yeterli suya ulaşacağız. Gaziantep’in içme suyu fiyatı, bugün Türkiye genelinde makul seviyelere inmiştir” diye konuştu.

Su borcu olan vatandaşların borçlarını kolaylıkla ödeyebilmesi amacıyla 10 Temmuz-10 Ağustos 2019 arasında geçerli olmak kaydıyla taksitlendirme kararı aldıklarını aktaran Sönmezler, kampanya süresinin 30 Eylül 2019’a kadar uzattıklarını hatırlattı.

Genel Müdür Sönmezler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatları ve yönetim kurulu kararıyla GASKİ’ye su borcu olan vatandaşların 25 aya varan vade ve kendilerine sunulan diğer seçeneklerden istifade eden vatandaşlara teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te zehir zulaları patlatıldıÖnceki Haber

Gaziantep'te zehir zulaları patlatıldı

ŞSM’nin kursiyerleri, yeteneklerini sergilediSonraki Haber

ŞSM’nin kursiyerleri, yeteneklerini serg...

Yorum Yazın

Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı