GASKİ su borçlarını yapılandırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GASKİ su borçlarını yapılandırıyor
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler 7143 Sayılı kanun kapsamında su borçlarının yapılandırılması işlemlerine başlandığını, bu fırsatı mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler 7143 Sayılı kanun kapsamında su borçlarının yapılandırılması işlemlerine başlandığını, bu fırsatı mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sönmezler yapağı açıklamada; 7143 Sayılı Kanunun 31.03.2018 tarihinden önceki su borçlarını kapsadığını, peşin ödemelerde gecikme faizinin yüzde 90 indirileceğini söyledi.

Bu yapılandırmanın su borcu olanlar için gerçekten güzel bir fırsat olduğunu belirten Sönmezler, “Gaziantep’te yaşayan vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmesi gerekir. Peşin ödemeler büyük avantaj sağlıyor. Yine iki taksit ödemelerde de gecikme faizinden yüzde 50 indirim sağlanacak. Taksitli ödemeler için 6 aydan 18 aya kadar taksit imkanı bulunmaktadır. Yapılan taksitler iki ayda bir ödenecek. Abonelerimizin yapılandırma için kimlik bilgileri ile birlikte GASKİ Genel Müdürlüğü Merkez binasına veya Karataş şubemize müracaat etmeleri gerekiyor” dedi.

Yapılandırma müracaatlarının 3.Temmuz 2018 salı günü mesai bitiminde sona ereceğini ifade eden Sönmezler, “Abonelerimizin gereken hassasiyet göstermeleri ve son günü beklemeden bu fırsatı değerlendirmeleri kendi yararlarına olacaktır”  şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanko Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanıÖnceki Haber

Sanko Üniversitesi'nde mezuniyet heyecan...

Dikkat! Gaziantep'te bu yollar araç trafiğine kapatılacakSonraki Haber

Dikkat! Gaziantep'te bu yollar araç traf...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü