GASKİ Düzbağ projesini halka anlatacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GASKİ Düzbağ projesini halka anlatacak
Abone ol
Gaziantep’in en önemli projelerinden biri olarak kabul edilen “Düzbağ İçmesuyu Temin Proje”sini vatandaşa daha iyi tanıtmak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir stand açtı.

Gaziantep’in en önemli projelerinden biri olarak kabul edilen “Düzbağ İçmesuyu Temin Proje”sini vatandaşa daha iyi tanıtmak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir stand açtı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 5 metre uzunluğunda 2.6 metre çapında içinden bir araba geçebilen dev boruları ve Düzbağ Barajı’nın çalışma prensibini anlatan mekanik bir maketin yer aldığı Düzbağ Projesi Tanıtım Standı’nda vatandaşın merak ettiği sorular deneyimli ekip tarafından cevaplanıyor.

Sabit personellerin bulunduğu standa; sürekli video görüntüleri ile Düzbağ Projesi hakkında bilgilendirme yapılıyor. Broşür ve bilgilendirme kitapçıkları ile vatandaşların bilgilendirildiği standa, ayrıca su ile ilgili tüm detaylar da anlatılıyor.

Düzbağ Projesi’ni Gaziantep'in kurtuluş reçetesi olarak tanımlayan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Türkiye’nin 2’inci en büyük içmesuyu projesi olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nde inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

61 KM İLERLEME SAĞLANDI

1 milyar TL bütçeli Düzbağ İçmesuyu inşaatının büyüklüğü ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı projelerinden birisi olduğunu yineleyen Sönmezler, “Gaziantep'in can suyu niteliği taşıyan ve şehrin içmesuyu ihtiyacını 2050 yılına kadar karşılayacak olan dev projenin 135 km'lik isale hattının 61 km’de boru döşeme çalışmaları tamamlandı. İsale hattı şehre doğal eğimle su temin edilebilmesi açısından büyük öneme sahip” dedi.

Sönmezler, projenin 2018 yılı sonunda tamamlanması için bütün platformlarda çalışmaların kesintisiz ve aynı yoğunlukla sürdürüleceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTB’den tarihi başarıÖnceki Haber

GTB’den tarihi başarı

Tayyar, eski rektör yardımcısının Cumhurbaşkanı'nı eleştiren videosunu paylaştıSonraki Haber

Tayyar, eski rektör yardımcısının Cumhur...

Yorum Yazın

Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza
Gaziantep'te Trafik Güvenliği İçin El Ele
Bal Üreticileri Birliği çalışmalara başladı
NTO Başkanı Özyurt, Türkiye–Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumu’na Katıldı
Gaziantep’te Esnafa Tabela Dayatması