Fadıloğlu, park alanında inceleme yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu, park alanında inceleme yaptı
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başlanan nitelikli parkta çalışmalar aralıksız sürüyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Güvenevler Mahallesi’nde yapımına başlanan nitelikli parkta çalışmalar aralıksız sürüyor. Park alanında incelemede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, parkın en kısa sürede hizmete açılmasıyla ilgili ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Güvenevler Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırılması için çalışma başlattı. Yapımı devam eden parkı yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, park konusunda verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. Toplam 8 bin 536 metrekare alan üzerine yapılan parkta; 200 metrekarelik çocuk oyun alanı, kum havuzu, eğimli kaydırak alanı, 2 adet basketbol sahası, 60 metrekarelik fitness alanı, oturma alanları bulunacağını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, parka yetişkin ağaç dikeceklerini belirtti. Otopark sorununun yaşanmasını önlemek adına parkın yanında otopark çalışması da yürüttüklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, nitelikli yapılacak parkın kısa süre sonra hizmete açılacağını kaydetti.

VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ
İncelemeler sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

“Güvenevler Mahallesi’ndeki su deposusun yanında mevcut olan alanımızın kamulaştırma çalışmalarını bitirdikten sonra mahallemize vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Parkı yaptığımız alan çok meyilli bir alan. Bu meyilli alanı planlamayla belirli bir noktada çözdük. Burada özellikle gençlerimizin de rahatlıkla spor yapabileceği mekanlar elde etmeye çalıştık. Tabi spor mekanlarını yaparken diğer taraftaki konutları da rahatsız etmemek adına uç kısımlara alarak, su deposuna yakın olan noktada bir planlama yaptık. Bu şekildeki bir rekreasyon düzenlemesiyle böyle bir yerde çok fazla meyil olduğu için yürüyüş parkuru yapmakta zorlanıyoruz haklı olarak. Çünkü vatandaşın kullanabileceği bir yer olamayacak. Ağırlıklı olarak spor fitnes aletleriyle yeşil alanları oluşturup, Güvenevler Mahallesi sakinlerimize burayı teslim etmiş olacağız. İmkan dahilinde geçmiş dönemde planlanmış olan park alanlarının hepsinin öncelikli mülkiyet meselelerini görüp planlamalarıyla birlikte milletimizin hizmetine sunuyoruz. Şimdiden Güvenevler Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepliler şarkıcı Buray'la coştuÖnceki Haber

Gaziantepliler şarkıcı Buray'la coştu

Hastanelerde yeni düzenleme!Sonraki Haber

Hastanelerde yeni düzenleme!

Yorum Yazın

Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"