Fadıloğlu, dur durak bilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu, dur durak bilmiyor
Abone ol
Halkın taleplerini dinlemek, sorunlarına kulak vermek için tüm günü vatandaşla birlikte geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşı yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendiriyor.

 Gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşa kendi görev dönemi içerisinde yapılan hizmetleri tanıtım filmi eşliğinde anlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılacak projelerle ilgili de vatandaşı bilgilendiriyor. Yapılacak hizmetlerde halkın talep, öneri ve görüşünün kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha yaşanabilir bir Şehitkamil oluşturma hedefiyle çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydetti.

 ELDE EDİLEN KAZANIMLARI ANLATIYORUZ

Yapılacak 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

 “Vatandaşlarımız, çok önemli bir tercihte bulunarak 31 Mart günü oy kullanacak. Bizler de gün içerisinde yaptığımız ziyaretlerle vatandaşlarımıza; 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları, son 17 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi anlatıyoruz. Elde edilen kazanımları anlatıyoruz. Yakın tarihte yaşadığımız terör olaylarını, 15 Temmuz hain darbe girişimini, dış güçlerin başarısız oyunlarını konuşuyoruz. Vatandaşlarımızın varsa taleplerini, sorunlarını dinliyoruz. Sorunların çözümü için gereken çalışmayı başlatıyoruz.”

 TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE

Yapılacak hizmetleri halkla istişare ederek yaptıklarını kaydeden Başkan Fadıloğlu, şöyle konuştu:

 “Görev süremiz içerisinde imkanalar dahilinde elimizden gelen gayreti tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gösterdik. Bugünden sonra da aynı tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim yapmış olduğumuz iş, aslında milletin kaynağını yönetmek. Bizim harcadığımız paralar, yapmış olduğumuz projeler, halkımızdan bize intikal edilen paralarla yapılıyor. Biz de bu kaynağı 152 mahallemiz, 800 bin vatandaşımızın ihtiyaçlarına göre harcıyoruz. Yapılacak hizmetleri halkımızla istişare ederek yapıyoruz. Çünkü halkımızın talep, öneri ve görüşü bizim için çok önemlidir. Amacımız; halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Şehitkamil, halkımızın daha iyi yaşayacağı bir Gaziantep oluşturmaktır. Hedefimiz; vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve milletimizden aldığımız hayır dualarıdır. Derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmek.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğan: Gaziantep, terk ediliyorÖnceki Haber

Doğan: Gaziantep, terk ediliyor

Uysal: Kendi adaylarımız ile seçime giriyoruzSonraki Haber

Uysal: Kendi adaylarımız ile seçime giri...

Yorum Yazın

Depremin Yıl Dönümünde Gaziantep’te Eğitime Ara
Hayırsever aileden Nizip’e vefa 
Gaziantep'te 135 litre sahte alkol ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te 162 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi: 6 gözaltı
Özgür Özel Nurdağı'nda depremzedelerle bir araya geldi
Zor Virajda Büyük Kayıp! Merinos 3-0 Mağlup
Gaziantep FK’da Sorescu’ya Cerrahi Müdahale
Gaziantep'te 3 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GAİB 2026 Yılının İlk İhracat Verilerini Açıkladı
Volkan Group Hokeyde Türkiye Şampiyonluğuna Yürüyor
Ünverdi: "Ocak ayında Gaziantep'ten 781 milyon 987 bin dolarlık ihracat yapıldı"
Başkan Umut Yılmaz’dan Berat Kandili mesajı
Oto Hurdacılar, Dökümcüler ve Kasacılar Odası seçime gitti
Asrın felaketinde güçlenen hayatlar Gaziantep’te buluştu
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar $’lık katkı
Gaziantep Futbol Kulübünde ayrılık!
 Gaziantep'te 22 kilo reçine esrar ele geçirildi: 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep’te hastalara refakatçi desteği başlıyor
 GTB’den Mısır’da tarım ve gıda odaklı iş birliği hamlesi
Gaziantep'te ‘kaynak' yapan 775 sürücüye 964 bin TL ceza