Fadıloğlu: ‘Engelli Adayı Olarak Hayatımızı Devam Ettiriyoruz’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu: ‘Engelli Adayı Olarak Hayatımızı Devam Ettiriyoruz’
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında 2 aileyi evlerinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, “Tabii her birimiz, birer engelli adayı olarak hayatımızı devam ettiriyoruz” dedi.

 

BAŞKAN FADILOĞLU, ÖNCE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ SONRA ZİYARET ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Seydi Vakkas Aslan ile Züleyha İnan’ın misafiri oldu. Ziyaret ettiği evlerdeki engellilerin ve aile üyelerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Fadıloğlu, çocuklarla yakından ilgilendi. İlk ziyaretini 4 çocuğundan 3’ü engelli olan Seydi Vakkas Aslan’ın evine yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini ise kendisi engelli olan Züleyha İnan’ın evine yaptı. Önceki günlerde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan tekerlekli sandalye talebinde bulunan ve talebine anında cevap verilen Züleyha İnan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DEVLETİMİZİN İMKANLARI MİLLETİMİZİN EMRİNDE

Züleyha İnan’ın evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle Züleyha Hanımefendi’nin şahsında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Tabii her birimiz, birer engelli adayı olarak hayatımızı devam ettiriyoruz. Burada Züleyha kardeşimizin kas erimesiyle ilgili rahatsızlığı vardı. Bu konuda arkadaşlarımızla irtibata geçmişti. En azından hayatın içerisinde olmasını sağlayabilmek adına akülü tekerlekli sandalye talebi olmuştu. Biz de hemen raporunun da hazır olmasıyla birlikte akülü tekerlekli sandalyesini kendisine takdim etmiştik. Kendisi, akülü tekerlekli sandalyesini gayet rahat kullanıyor. Dışarıya çıkıyor, çarşıya gidiyor, gezebiliyor, iyi havalarda etrafı dolaşıp gelebiliyor. Bu bizim için büyük bir değer. Tabii devletimizin imkanları milletimizin emrinde. Bize gelen bu tür talepleri, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte en seri şekilde değerlendiriyoruz. Eğer raporu akülü tekerlekli sandalye ise akülü tekerlekli sandalye veriyoruz, eğer manuel tekerlekli sandalye ise manuel tekerlekli sandalye veriyoruz. Kardeşimize, Rabbimden acil şifalar diliyorum. Ailemize de yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Onların; ilgilerini, alakalarını kızlarının üzerinde tutuyor olmaları büyük bir nimet. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim, şifasını versin. Sağlıklı, huzurlu ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

EVİMDE ZİYARET ETTİ, BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Çok kısa süre içerisinde tekerlekli sandalyesine kavuştuğunu kaydeden Züleyha İnan, “Başkanımızdan bir akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştum. Sağ olsun Başkanımız da beni kırmayarak, çok kısa bir süre içerisinde tekerlekli sandalyemi gönderdi. Bugün de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bu anlamlı günde beni evimde ziyaret etti, bizi yalnız bırakmadı. Başkanımıza, bu konuda çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te PKK operasyonuÖnceki Haber

Gaziantep'te PKK operasyonu

SANKO Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergun'dan 3 Aralık MesajıSonraki Haber

SANKO Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. D...

Yorum Yazın

Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı 
GİBTÜ Ev Sahipliğinde INSCOL’26 Uluslararası Öğrenci Kongresi Başarıyla Tamamlandı
Basın İlan Kurumu ile Anadolu Üniversitesi arasında iş birliği protokolü
Gaziantep'te Kalıpçı ustası yüksekten düşüp öldü! Dengesini Kaybedip Yüksekten Düştü!
Gaziantep protokolünden 1 Mayıs mesajı
Nizip’te Fıstık Kent TOKİ’de Korkutan Kaza: Direksiyonu Kilitlenen Araç Şarampole Devrildi, 5 Yaralı
Nizipli Sporculardan Dünya Sahnesinde Çifte Altın Gururu
Pamuk; "1 Mayıs’ta “Maden İşçisinin Emeği Ödenmiyor, Adalet Yok Sayılıyor"