FETÖ'den suçlanan Şükür ve Erdem ihraç edilmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ'den suçlanan Şükür ve Erdem ihraç edilmedi
Abone ol
Galatasaray'da Hakan Şükür ve Arif Erdem için üyeliğe devam kararı çıktı. Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin kulüpten ihracı genel kurulda onaylandı.

Galatasaray'da Hakan Şükür ve Arif Erdem için üyeliğe devam kararı çıktı. Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin kulüpten ihracı genel kurulda onaylandı.

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulunda, Dursun Özbek yönetiminin 2016 yılı faaliyetleri, mali ve idari yönden ibra edildi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde devam eden mali kongrede, 2016 yılı için Dursun Özbek yönetiminin faaliyetleri ibraya sunuldu. Üyeler, Özbek yönetimini hem mali hem de idari yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra etti. 
Genel kurulda son oylama ise denetleme kurulu için yapıldı ve bundan da ibra kararı çıktı. İbranın ardından kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bir yılın ardından hesaplarımızı verdik. Bana gösterdiğiniz teveccühe ve güvene sonsuz teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Yaşasın Galatasaray." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM İÇİN ÜYELİĞE DEVAM KARARI ÇIKTI

Galatasaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyeler Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin kulüpten ihracı genel kurulda onaylanırken, Hakan Şükür ve Arif Erdem için ise üyeliğe devam kararı çıktı.

Sarı-kırmızılı kulübün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında, FETÖ/PDY ile olan ilişkileri dolayısıyla kulüp disiplin kurulunun değerlendirmesi sonucunda yönetim kurulunun üyelikten çıkartılmalarına karar verdiği eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz ile iş adamı Hazim Sesli ile ilgili oylama yapıldı. Oylamada Zekeriya Öz, Şahabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin üyelikten çıkartılması oy çokluğuyla kabul edildi. Genel kurulda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi ise oy çokluğuyla reddedildi.

Öte yandan üyeler Mehmet Koçarslan ve Mehmet Uğur Sunakan'ın da farklı nedenlerden dolayı oy çokluğuyla kulüp üyeliğinden ihracına karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta feci kaza: 5 ölü 4 yaralıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta feci kaza: 5 ölü 4 yara...

IŞİD, Azez'de bomba yüklü araç patlattıSonraki Haber

IŞİD, Azez'de bomba yüklü araç patlattı

Yorum Yazın

Gaziantep Siyasetinde Taşlar Yerinden Oynadı: Gürban İstifa Etti
Gaziantep'te 14 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
İYİ Parti’de Gaziantep Teşkilatlarına Yönelik Eleştiriler: “Daha İyi Yönetilmeliydi”
Bakanlığın kalbi Gaziantep’te atacak
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde dizden alınan doku omuza nakledildi
7’nci Rumkale Festivali başlıyor
Otoyolda plaka gizleyerek seyreden araca 140 bin TL ceza
“Stratejik Hayat: Daha Çok Konuşmak Değil, Daha Doğru Düşünmek İçin…”
Güneydoğu İhracatçısının Geleceği İçin Başkentte Kritik Temaslar!
Gaziantep Büyükşehir'de Abdullah Aksoy heyecanı 
Yok artık! Gaziantep'te akıl almaz görüntü
Gaziantep'te 13 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahinbey'den çiftçilere 53 milyon fide desteği
Gaziantep'te trafik kazası: Motosikletin çarptığı yaya öldü 
Büyükşehir’in şehre kazandıracağı yeni tramvayların rengi oylarla belirlenecek
Şehitkamil’e 2 Yeni Tesis İçin İmzalar Atıldı
Öztürkmen: Suriye’den gelen fıstık, yerli üreticiyi zor durumda bırakıyor
Türkiye Kulüpler Taekwondo Şampiyonası Gaziantep'te başladı
Türkiye-Suriye ticaretinde yeni dönem: Nusaybin - Kamışlı sınır kapısı açılıyor
Gaziantep'te korkutan yangın: Binlerce dönüm arazi ve saman balyası kül oldu