Erdoğan'dan flaş adaylık açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan flaş adaylık açıklaması
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin "Kimse ‘bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur’ diye bize aday teklifiyle gelmesin" dedi. Fahit fiyatla ürün satanlarla ilgili olarak Erdoğan, "belediye zabıtalarına iletin" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin "Kimse ‘bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur’ diye bize aday teklifiyle gelmesin" dedi. Fahit fiyatla ürün satanlarla ilgili olarak Erdoğan, "belediye zabıtalarına iletin" açıklamasını yaptı.

AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde yerel seçimlerle ilgili partisinin olası adayları vardı. Erdoğan "Kimse ‘bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur’ diye bize aday teklifiyle gelmesin. Ondan sonra ters yüz edilirse de kusura bakmasınlar. Ehliyet ve liyakat esastır" dedi. Erdoğan, tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracaklarını da sözlerine ekledi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

YENİ BÜTÇEYİ UYGULAMAYA KOYACAĞIZ
-Yeni yönetim sistemi 24 Haziran seçimleriyle birlikte resmen uygulamaya girmiştir. hazırladğımız ilk bütçeyi iki hafta sonra meclis'e gönderiyoruz. Yeni bütçeyi 1 Ocak'tan itibaren uygulamaya başlayacağız. Yeni bütçe ile faiz kur enflasyon şer üçgeninde kurulan tuzaktan kurtararak hedeflerimize uygun büyüme performansına ulaştırmakta kararlıyız. 

DALGALANMAYI GERİDE BIRAKIYORUZ
-Türkiye'yi siyasi gayelerle köşeye sıkıştırma amacı taşıyan dalgalanma dönemini yavaş yavaş geride bırakıyoruz. İş dünyamızdan esnafımızdan ricamız, sabırlı olacaksınız.

STOKÇLARIN GEREĞİNİ YAPARIZ
Stokçulara ve stoklara da fırsat vermeyeceksiniz. Eğer stokçular tarafımızdan belirlenirse kimse kusura bakmasın gereğini yaparız.

KİMSE 'BU SENİM YAKINIMDIR' DİYE BİZE ADAY TEKLİFİYLE GELMESİN
-Mahalli seçimlerde en isabetli adayları belirleyerek, en verimli çalışmaları gerçekleştirerek hedeflerimize ulaşmalıyız. Kimse, 'Bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin.

GURUR VE KİBİR ABİDESİ İNSANLARI GETİRMEYİN
-Burada ehliyet ve liyakat esastır. Partimize şehirlerimize en iyi katkıyı sağlayacak yaklaşımı sizlerden bekliyorum. Ehli tevazu isimler getirin. Halka tepeden bakmayacak isimler getirin. Gurur kibir abidesi insanları getirmeyin. İşini iyi yapan davayı hazmetmiş isimleri getirin. İlgisi alakası olmayanları buradan aday gösterelim yok öyle birşey.  Sadece partinin karşılığına sığınan bir adaylık değil aday da prim yapacak. Tüm seçim bölgelerinde adaylarımızı çıkaracağız.

ADAY PROFİLİNİ ANLATTI
-Başarıları ve hizmetleri ile milletimizin gönlünde yer eden arkadaşlarımızla zaten devam edeceğiz. Bunun yanında FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine bulaşmamış olması, milletimizin değerleriyle çatışmaması, birikimi ve projeleri ile hizmet etmeye uygunluk arz etmesi şartıyla AK Parti'nin kapıları herkese açık.

ZABITALARA İLETİN
-Sevgili milletime seslenmek istiyorum. Gerçekten alışılmadık görülmedik şekilde ürünlerde fiyat farkları varsa bunları belediye zabıtlarına iletin. Zabıtalarınızı da hassasiyet içinde olmaya teşvik edin. Nerede bu tür fiyatlarda ciddi manada oynamalar varsa hatta stoklar varsa stoklarını basmak gereğini yapmak bizim de devlet olarak yapmak milletimizin haklarını koruma bakımından görevimizdir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazişehir’de Yalçın Koşukavak’la yollar ayrıldıÖnceki Haber

Gazişehir’de Yalçın Koşukavak’la yollar...

Fiziksel engelli Eflin’e Büyükşehir sahip çıktıSonraki Haber

Fiziksel engelli Eflin’e Büyükşehir sah...

Yorum Yazın

Başarılı başkan yeniden aday olmayacağını açıkladı
Gaziantep'te dehşet: "Çocuklarımı elinden alacağım”
Güneydoğu’nun kalbi Gaziantep’te attı 
Asrın felaketinden etkilenen Gaziantep’in sağlık yapısı güçlendi
Gaziantep'te istinat duvarının çöktüğü anların görüntüsü ortaya çıktı
Başkan Fedaioğlu’ndan Berat Kandili Mesaji
Gaziantep'te Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 4’ü Çocuk 6 Kişi Kurtarıldı
2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı