Erdemoğlu Holding'ten Trabzon'a eğitim desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemoğlu Holding'ten Trabzon'a eğitim desteği
Abone ol
Halı sektöründe bir dünya markası olan Merinos Halı, Dinarsu ve Petrokimya devi Sasa Polyesteri bünyesinde bulunduran Erdemoğlu Holding Trabzon’a yapacağı spor okulu ve spor kompleksinin temelini attı. Karadeniz Teknik Üniversitesinde okuyan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, bağlarını hiç koparmadığı Trabzon’a vefa örneği gösterdi. Temeli atılan ve150 milyon liraya mal olacak spor okulu ve spor kompleksinin iki yıl içerinde tamamlanacağı belirtildi.

Trabzon ili Akcaabat ilçesinde yapımına başlanan ve 150 milyon liraya mal olacak Akçaabat Spor Okulu ve spor kompleksinin 150 milyon liraya mal olacağı bildirildi. Trabzon Akçaabat Spor okulunun temel atma törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gaziantep ve Trabzon Milletvekilleri, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, Quick Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Erdemoğlu ailesi üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesinde okuduğunu ve ilk ticaretine bu ilde başladığı için vefa borcunu ödemek için bu tesisi ve okulu yapmaya karar verdiği ifade etti. İbrahim Erdemoğlu “Tüm şirketlerimizle Erdemoğlu Holding olarak, bir yandan ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyor, diğer yandan da yarınlarımız olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz. Ben, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik bölümünde okudum. Gaziantep’te rahmetli babamın iki kilim tezgâhı vardı ve kilim imalatı yapıyordu. Buraya ilk geldiğimde okul harçlığımı çıkarabilmek için ne yapabilirim diye düşündüm. Kilim imalatı yaptığımız için bu şehirde kilim satmaya başladım. İlk ticaretimi Trabzon’da yaptım. Bu şehre vefa borcum olduğu için bugün buradayız. Tesis, 4 katlı 16 derslikli lise, 2 katlı çok amaçlı spor salonu ve 5 katlı 144 kişilik öğrenci pansiyonu binalarından oluşacak. Bu tesisin, Adıyaman-Gaziantep ve Trabzon şehirlerinin kardeşliğine de bir köprü olacağına inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Babacan: İçi boş baklava satılıyor, gel Gaziantep sokaklarında bir tur atalımÖnceki Haber

Babacan: İçi boş baklava satılıyor, gel...

Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Belirtileri ( erkekte azalmış cinsel istek bozukluğu)Sonraki Haber

Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Belirtiler...

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat