En iyi beste ve en başarılı yorumcu ödülleri Deniz Özçelik’in

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En iyi beste ve en başarılı yorumcu ödülleri Deniz Özçelik’in
Abone ol
Ulusal ve uluslararası başarılarıyla dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2007 ve Berklee College of Music mezunu Deniz Özçelik 23. kez düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması’nda “Kokun Şehir Değiştirdiğinde” isimli bestesi ile en iyi beste ödülünü kazanırken en iyi yorumcu ödülüne de layık görüldü.

Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan ve 23. kez düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması’nda birinciliği “Kokun Şehir Değiştirdiğinde” isimli bestesi ile Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2007 yılı mezunu Deniz Özçelik kazandı. Hem besteci hem söz yazarı hem de şarkıcı kimliğiyle büyük bir başarıya imza atan Deniz Özçelik aynı zamanda  En Başarılı Yorumcu ödülüne de layık görüldü.

Jürinin değerlendirmesine dijital oylamanın sonucunun da eklenmesiyle Altın Güvercin’e ve aynı zamanda En Başarılı Yorumcu ödülüne “Kokun Şehir Değiştirdiğinde” isimli bestesi ile Deniz Özçelik layık bulundu. Ödülünü Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz’un elinden alan ve 50 bin liralık para ödülünün de sahibi olan Deniz Özçelik, sanatın önemine dikkat çekerek “Dünya sanatla iyileşecek. Bizlere sanatımızı, şarkılarımızı paylaşmamıza olanak sağlayan böylesine güzel bir platform sunduğu için Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı Berklee College of Music mezunu müzisyen Deniz Özçelik’i kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Katıldığı bir çok yarışmada başarıdan başarıya koşuna ve bizleri gururlandıran 2007 yılı mezunumuz Deniz Özçelik’i yürekten kutluyorum. Alanında uluslararası başarılara da imza atmayı sürdüren Deniz Özçelik’in önümüzdeki süreçte ismini müzik dünyasında farklı başarılarla duyurmaya devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fotoğraf çekmek için çıktıkları vagonda akıma kapıldılar Önceki Haber

Fotoğraf çekmek için çıktıkları vagonda...

Tahmazoğlu: Gençlere kitap okumayı okutmayı çok seviyoruzSonraki Haber

Tahmazoğlu: Gençlere kitap okumayı okutm...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı