Emniyet mensuplarından Vali Gül’e ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet mensuplarından Vali Gül’e ziyaret
Abone ol
Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve beraberindeki emniyet mensupları Vali Davut Gül’ü ziyaret ettiler. Vali Gül, burada yaptığı konuşmada huzur ortamının polisler sayesinde olduğunu kaydetti.

Türk Polis Teşkilatının görevini her zaman fedakârlıkla yerine getirdiğini aktaran Vali Gül, 15 Temmuz’da darbenin önlenmesinde de emniyet teşkilatı başta olmak üzere jandarma ve ordunun içerisindeki vatanseverlerin ülkeyi cansiperane savunduklarını söyledi.

Teşkilatın, verilen eğitimler, her türlü donanım ve olaylara bakış açısıyla her geçen gün gücüne güç kattığını dile getirin Vali Gül, “Hem Gaziantep’te, hem Türkiye’de polislerimizin bu meslekteki kalite çıtası her geçen gün artarak devam ediyor. Polislerimizin sayesinde suç oranlarımız düşüyor. Metropol olmamıza rağmen diğer illerle kıyasladığımızda Gaziantep, Türkiye’nin, dünyanın en güvenilir şehirlerinden bir tanesi konumunda. Bunda polislerimizin katkıları çok büyük. Şehir huzurluysa bu polislerimiz sayesindedir” diye konuştu.

Polislerin konut ihtiyacı konusuna da değinen Vali Gül,  Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ’nin ortak çalışması sonucu yapılacak konutlarla Gaziantep’in daha çok tercih edilen bir şehir olacağının altını çizerek gayretleri ve başarılı çalışmaları için ziyarette bulunan emniyet mensuplarının nezdinde tüm Emniyet Teşkilatına teşekkür etti, şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Organları bağışlandı

Vali Gül, ayrıca Suriye’nin Melkiye bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Halis Sayın’ı da rahmetle anarak şehidin ailesi tarafından organlarının bağışlandığını bildirdi.

Vali Gül, “Şehidimizin vatana, millete insanlığa hizmeti devam etti. Ailesi tarafından organları bağışlandı. Kendisi şehit oldu ama başka hayatlara can verdi” dedi.

Konuşma sonrasında görevinde üstün başarı gösteren emniyet mensuplarına Vali Gül tarafından başarı belgesi verildi.

Vali Gül, gün kapsamında Asri Mezarlık içerisinde bulunan Şehitlik ve Yeşilkent Polis Şehitliğini ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehit aileleri ile sohbet ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te, polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyorÖnceki Haber

Gaziantep'te, polis uyuşturucu tacirleri...

Triko ve hazır giyim toplantısı GSO'da yapıldıSonraki Haber

Triko ve hazır giyim toplantısı GSO'da y...

Yorum Yazın

Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip