Dr. Ersin Arslan Hastanesi'nde soruşturma beklerken terfi getiren olay

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
​Geçtiğimiz hafta Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan kedi skandalıyla gündeme gelen ve ulusal haber kanallarında yer alarak imajı zedelenen Gaziantep'e bir darbe daha indi.

Geçtiğimiz hafta Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan kedi skandalıyla gündeme gelen ve ulusal haber kanallarında yer alarak imajı zedelenen Gaziantep'e bir darbe daha indi. Hastanenin Kalite Destek ve Otelcilik Müdürlüğü görevinde bulunan Hanife Akıncı Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak sözleşme imzaladı. 

BU ATAMA FIRTINA KOPARACAK 

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Ortopedi servisinin kedi istilasına uğraması ulusal haber kanallarında yer almıştı. Bu skandal üzerine hastanenin Kalite Destek ve Otelcilik Müdürlüğü görevinde bulunan Hanife Akıncı'ya soruşturma açılması beklenirken  bir başka müdürlük görevi geldi.  

ÖNCE TERFİ SONRA SORUŞTURMA

Yaşanan skandal üzerine soruşturma beklenirken terfi ettirilen Hanife Akıncı'ya hastane başhekimliği tarafından Destek ve Kalite Müdürlüğü ve çalışanları hakkında soruşturma başlatılarak savunmaları istendi.     

BAŞHEKİMDEN İSTİFA RESTİ İDDİASI

Hanife Akıncı'nın Sağlık Müdürlüğü ile Dr. Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Kalite Destek Müdürlüğü için sözleşme imzalamasının ardından hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya'nın da istifa resti çektiği iddia edildi. Kulislere düşen bilgilere göre Özkaya, kentin adını skandallara karıştıran bir isimle çalışmak istemiyor. Özkaya'nın eski Sağlık Müdürü Abdulkadir Turgut'un kendini by-pass ederek görev tanımlı müdür ve müdür yardımcıları ataması konusunda ciddi sıkıntılar çektiği ve bu nedenle hastane içerisinde hiyerarşik sıkıntının had safhada olduğu bir dönemi yaşadığı için aynı sıkıntıları yaşamamak için kendi çalışacağı ekibini kendisinin belirlemek istediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerel basının talepleri varÖnceki Haber

Yerel basının talepleri var

Coğrafi işaret tescili başvurusundan Gaziantep öncüSonraki Haber

Coğrafi işaret tescili başvurusundan Gaz...

Yorum Yazın

Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu