Doğan: 'Güç birliği olursa adayım'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğan: 'Güç birliği olursa adayım'
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve HDP Gaziantep eski Milletvekili Celal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son günlerde hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve HDP Gaziantep eski Milletvekili Celal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son günlerde hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Doğan, “Gaziantep’te 2 veya 3 partinin güç birliği olursa ve teklif gelirse adaylığı düşünürüm” dedi. Celal Doğan www.memohaber.com haber merkezine önemli açıklamalarda bulundu.

 Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve HDP Gaziantep eski Milletvekili Celal Doğan Memo haber’e yaptığı özel açıklamalarda Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının şu an söz konusu olmadığını dile getirdi. Doğan, “Hizmet dünde vardı bugünde var. Şu an İstanbuldayım. Benim bugüne kadar bir talebim olmadı. Talebin olmadığı yerde teklif olmaz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusu bugün sadece konuşuluyor ama benim bir talebim olmadı” dedi. “Ben çocuk değilim” şeklinde konuşan Celal Doğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı noktasında herhangi bir görüşmesinin olmadığını da anlattı. Doğan, “Gaziantep’te 2 veya 3 partinin güçbirliği olması halinde gelecek teklife göre adaylığı düşünebilirim” dedi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Valisi Gül’den Mevlid Kandili mesajıÖnceki Haber

Gaziantep Valisi Gül’den Mevlid Kandili...

Sanko öğrencileri, kentin tarihini yakından tanıma fırsatı bulduSonraki Haber

Sanko öğrencileri, kentin tarihini yakın...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü