Datça ve Marmaris'te Kasım'da deniz keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Datça ve Marmaris'te Kasım'da deniz keyfi
Abone ol
Muğla'nın turistlik ilçeleri Datça ile Marmaris'te, Kasım ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler, plajları doldurdu.

Muğla'nın turistlik ilçeleri Datça ile Marmaris'te, Kasım ayında güneşli ve sıcak havayı fırsat bilenler, plajları doldurdu.

Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 21 dereceye ulaştığı Datça'da, başta ilçe merkezindeki 'mavi bayraklı' Hastanealtı Plajı olmak üzere kumsal dolup taştı. Kimi vatandaşlar yüzerken, bazıları da güneşlenmeyi tercih etti. Minik öğrencilerin plajda ödevlerini yaptığı görüldü.

Kentte 23 yıldır yaşadığını belirten emekli hemşire 61 yaşındaki Ayfer Özarslan, "Datça muhteşem bir yer. Burayı gördükten sonra bir daha ayrılamadım. Güneş ve deniz harika, yılın her ayı denize girmek mümkün" diye konuştu. 

Emekli bankacı 62 yaşındaki Nuray Gürses de yılın büyük bir bölümünü Datça'da geçirdiğini belirterek, "Geçen hafta seçimler nedeniyle oy kullanmak üzere kısa bir süreliğine İstanbul'a gittik. Isınmak için kaloriferleri yakmak zorunda kaldık. Kendimi Datça'ya zor attım. Kasım ayında denize girip, güneşleniyoruz. Deniz suyu ve hava sıcaklığı arasında fark olmadığı için rahatlıkla yüzebiliyoruz" dedi.

MARMARİS DE FARKSIZDI

Hava sıcaklığının 22, deniz suyunun 17 derece olduğu Marmaris'te de imrendiren görüntüler oluştu. Güneşli havayı fırsat bilenler, öğle saatlerinde Atatürk Caddesi ve Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii'nde sahil yürüyüş yollarına akın etti. Bazıları deniz manzaralı restoran ve kafeteryalarda dinlenirken, kimileri yürüyüş yaptı. Bazı kişiler çocuklarıyla oyun parklarını yolunu tuttu. Güneşli havanın nimetlerinden yararlanan bazı kişiler, plajları doldurdu. Deniz bisikletine binenler de oldu. Bazıları da oltalarını alarak balık avlamayı tercih etti.

Kış aylarını Marmaris'te geçiren Melahat Dikbaş, "Marmaris'in kışı bahar havasında geçiyor. Havası, doğası her şeyi temiz. Güneşli havayı gördüğümüzde hemen plaja gelerek denize giriyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Eğitim Becerilerini Geliştirme Kursu” DüzenlendiÖnceki Haber

“Eğitim Becerilerini Geliştirme Kursu” D...

Dolar yeni haftaya 2.92 liranın üzerinde başladıSonraki Haber

Dolar yeni haftaya 2.92 liranın üzerinde...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı