"Cumhuriyeti yaşatmak ortak sorumluluğumuz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Cumhuriyeti yaşatmak ortak sorumluluğumuz"
Abone ol
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Gaziantep Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Cumhuriyetin ilanının 94’üncü yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Gaziantep Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Cumhuriyetin ilanının 94’üncü yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Cumhuriyetin kazanımlarına dikkat çeken Yetkinşekerci, “Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının, tarihin kaydettiği ender başarılardan birisi olduğuna işaret eden İbrahim Yetkinşekerci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Millet olarak son dönemde yaşadığımız olumsuzlukları yine millet olarak birlik içerisinde aşmak durumundayız. İnanıyoruz ki,  Türk Milleti dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecek ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaktır.”

Yetkinşekerci, kutlama mesajının sonunda Atatürk’ün veciz sözüne de yer vererek, sözlerini şöyle tamamladı: “Ulu Önderin, ‘Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ sözlerinden gerekli mesajları almış nesiller olarak beklentilerin ve bu çerçevede neler yapmamız gerektiğinin bilinci içerisindeyiz. Gaziantepli Genç Girişimciler olarak, ülkemiz ve milletimiz için çalışıp, üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 94’üncü yılını kutluyorum.”

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29 Ekim, yeniden doğuşun ve mucizenin yıldönümüdürÖnceki Haber

29 Ekim, yeniden doğuşun ve mucizenin yı...

Şahinbey'den iş güvenliği eğitimi Sonraki Haber

Şahinbey'den iş güvenliği eğitimi

Yorum Yazın

Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında