CİZRE SAVAŞ ALANI GİBİ, ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CİZRE SAVAŞ ALANI GİBİ, ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR...
Abone ol
Şırnak Valiliği, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre ilçesinde vatandaşların başta sağlık olmak üzere gerek duydukları tüm ihtiyaçların titizlikle karşılandığını açıkladı.

VALİLİK: İHTİYAÇLAR KARŞILANIYOR

Şırnak Valiliği, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre ilçesinde vatandaşların başta sağlık olmak üzere gerek duydukları tüm ihtiyaçların titizlikle karşılandığını açıkladı. Valilik'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Cizre İlçesi'nde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden ve etrafa sivil, asker, polis demeden pervasızca roket, patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldıran Bölücü Terör Örgütü mensuplarını yakalamak ve vatandaşlarımızın günlük hayatlarını idame etmelerine mani olan patlayıcı madde ve mayın düzenekleri yerleştirilerek oluşturulmuş hendek ve barikatları bertaraf etmek amacıyla güvenlik kuvvetlerimiz hukuk düzeni içerisinde vatandaşlarımıza herhangi bir zarar gelmemesi için çalışmalarını itinayla sürdürmekte olup, bu çerçevede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Devam eden süreçte vatandaşlarımızın başta sağlık olmak üzere gerek duydukları ihtiyaçları titizlikle karşılanmaktadır."

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Cizre'de güvenlik güçlerinin PKK'lılara yönelik operasyonları da sürüyor. Operasyonlar daha çok Nur ve Cudi mahallelerinde yoğunlaşırken, buralardan zaman zaman silah ve patlama sesleri yükseldi.

Güvenlik güçlerinin geçişlerini engellemek için kazılan hendek ve kurulan barikatlarda tuzaklanan bombalar bulundu. Güvenlik güçleri olası saldırılara karşı, hendek ve barikatlara frekans karıştırıcı Jammer'li araçlarla yaklaşıp patlayıcıları etkisiz hale getiriyor. 

Ekmek sıkıntısının yaşandığı belirtilen Cizre'de belediye bazı fırınları açıp ekmek üretmeye başladı. Açılan fırınların önünde uzun kuyrukların oluştuğu belirtildi.

İPEKYOLU'NDA GEÇİŞLERE KONTROLLÜ İZİN

Cizre'de sokağa çıkma yasağı nedeniyle İpekyolu'nda bekletilen araçların geçişine de kontrollü izin verilmeye başlandı. Cizre'nin dışından geçen çevre yolunda güvenlik sağlandıktan sonra araçların geçişi belirli aralıklarla sağlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEYİR HALİNDEKİ DOLMUŞ ALEV ALDI...Önceki Haber

SEYİR HALİNDEKİ DOLMUŞ ALEV ALDI...

İslahiye'de meşelik alanda çıkan yangın korkuttuSonraki Haber

İslahiye'de meşelik alanda çıkan yangın...

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi