CHP’Lİ ŞEKER ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’Lİ ŞEKER ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ…
Abone ol
7 Haziran’da CHP Gaziantep birinci sıradan milletvekili seçilerek ikinci meclise giren Mehmet Şeker, 1 Kasım erken seçimlerinde dördüncü sıraya getirildi. Sıralamasını beğenmeyen Dr. Mehmet Şeker adaylıktan çekildiğini açıkladı.

7 Haziran’da CHP Gaziantep birinci sıradan milletvekili seçilerek ikinci meclise giren Mehmet Şeker, 1 Kasım erken seçimlerinde dördüncü sıraya getirildi. Sıralamasını beğenmeyen Dr. Mehmet Şeker adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Memohaber’e önemli açıklamalarda bulunan Şeker, adaylıktan çekilme gerekçesi olarak ise, Akif Ekici’nin adaylık başvurusu bile olmadığı halde birinci sıraya getirilmesini gösterdi. 2011 genel seçimleri öncesinde Gaziantep’te yapılan ön seçimde Akif Ekici’nin 7. Sırada çıktığını hatırlatan Şeker, “Ben o zaman yapılan ön seçimde birinci çıktım. Daha sonra 2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekici, partinin oylarını hüsrana uğratmıştır. Ardından en son 7 Haziran seçimlerinde aday adayı olmuş ama gösterilmemiştir. Seçimlerin ardından İl Başkanı olarak atanan sayın Ekici ne oldu da ne değişti de istifa ederek adaylık düşündü. 1 Kasım seçimleri için adaylık başvurusu bile olmayan birisinin birinci sıradan aday gösterilmesi doğru değildir. 7 Haziran’da partinin oylarını ben mi düşürdüm. Bu liste tamamen Gaziantep’i tanımayan, bilmeyen insanların yaptığı listedir. Çok yanlış yapılmıştır. Bence ben değil, Gaziantep halkı kaybetmiştir. Bu nedenle dördüncü sıra adaylığımdan çekiliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KURBAN KESİM YERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYORÖnceki Haber

KURBAN KESİM YERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gaziantepspor’da Hedef; Kendi Sahasında Galip GelmekSonraki Haber

Gaziantepspor’da Hedef; Kendi Sahasında...

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü