CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici’nin 30 Ağustos Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici’nin 30 Ağustos Mesajı
Abone ol
30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emperyalizme ve onların işbirlikçilerine karşı verdiği ulusal kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı günün adıdır!

30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emperyalizme ve onların işbirlikçilerine karşı verdiği ulusal kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı günün adıdır!

30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin en güç koşullarda dahi esaret altına alınamayacağını göstermiştir. 

Dünyadaki tüm ezilen ve mazlum uluslara örnek olan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi olarak tarihe altın harflerle kazınmış, bölgemize barış ve huzur getirmiştir. 

“Yurtta barış dünyada barış” ilkesini hâkim kılmış, ülkemizin bugün başta Suriye olmak üzere birçok açıdan en temel ihtiyacı olan sürecin önünü açmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan büyük savaş, aynı zamanda ümmetten millete giden yolun inanç, mücadele ve kararlılıkla nasıl aşıldığını da göstermiştir. 

Bölgemizde yaşanan terör olayları ve IŞİD tehdidinin laik cumhuriyete olan ihtiyacımızı bir kez daha kanıtladığı şu günlerde 30 Ağustos Zaferi’nin önemi de daha iyi anlaşılmaktadır. 

Tam bağımsız, ulusal egemenliği esas alan, lâik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi, Ankara’dan yönetilen, bağımsız, hukuka dayalı ve demokratik bir Türkiye olmamızın gerekliliğini gözler önüne sermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları emperyalizme karşı verdiği mücadele sonunda gerçekleştirdiği devrimlerle Türk ulusuna aydınlık yarınlar armağan etmiştir. 

Bizlerin üzerine düşen görev de cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. 

Koşullar ne olursa olsun ülkemize ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkacağız.

PKK, FETÖ ve IŞİD başta olmak üzere terörün her türlüsüne karşı laik ve demokratik cumhuriyetimizi koruyacağız. Toplumsal barışımızı hedef alan saldırılara karşı güçlü ve dik duracak, Kuvayi Milliye ruhuyla Cumhuriyetimizin temel niteliklerini ve kazanımlarını sonsuza kadar yaşatacağız.

Cumhuriyeti kuran partinin bir neferi olarak özgürlükçü, bağımsız, hukuka dayanan ve insan yaşamına öncelik tanıyan bir Türkiye Cumhuriyeti yaratma mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz.

Bu duygularla; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İl Başkanı Sucu’dan 30 Ağustos Mesajı Önceki Haber

CHP İl Başkanı Sucu’dan 30 Ağustos Mesaj...

Gaziantep'e tank sevkiyatı sürüyorSonraki Haber

Gaziantep'e tank sevkiyatı sürüyor

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti