CHP ADAYI AKİF EKİCİ ESNAFLA KUCAKLAŞTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP ADAYI AKİF EKİCİ ESNAFLA KUCAKLAŞTI
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) birinci sıra milletvekili adayı Akif Ekici, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1 Kasım erken seçimlerine 26 gün gibi kısa süre kalırken Ekici, Düztepe ve Esentepe mahallerinde esnafla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) birinci sıra milletvekili adayı Akif Ekici, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1 Kasım erken seçimlerine 26 gün gibi kısa süre kalırken Ekici, Düztepe ve Esentepe mahallerinde esnafla buluştu.

Ekici’ye esnaf ziyaretlerinde CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Türk ve CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hasan Şencan da eşlik etti. Esnafın sorun ve talepleri dinleyerek, iktidara gelmeleri halinde esnafla ilgili projeleri hayata geçireceğini dile getiren CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Esnafın CHP’ye umut bağladığını söyledi.

Seçimlere çok az bir süre kaldığını bu süre içerisinde tüm esnaf ziyaretlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten CHP milletvekili adayı Ekici, “Biz Önce Türkiye Önce Gaziantep diyoruz. Gaziantep için gereken ne ise yapacağız. Avrupa'da ki emekliler her yaz farklı ülkelere tatile giderken, benim emeklim Adana'ya dahi zor gidiyor. Emeklilerin şartları iyileştirilecek. Bize kaynak soranlar, milyonlarca parayı makam otolarına, saraylara harcarken para var. Fakat emekliye 2 maaş ikramiye vereceğiz denildiğinde kaynak yok diyorlar. Biz ithal değiliz. Yerli adaylarla karşınıza çıktık. Batman’dan, İstanbul'dan v.b. yerlerden adaylarımız yok, hepsi Gaziantepli hepsi yerli. Biz Önce Türkiye Önce Gaziantep diyoruz. Gaziantep için gereken ne ise yapacağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YİNE GAZİANTEP'İN GURURU OLDULARÖnceki Haber

YİNE GAZİANTEP'İN GURURU OLDULAR

Sinsi Tehlike Meme Kanserine Dikkat!Sonraki Haber

Sinsi Tehlike Meme Kanserine Dikkat!

Yorum Yazın

Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu