Büyükşehir, sağlığını yine ANKA’ya emanet etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, sağlığını yine ANKA’ya emanet etti
Abone ol
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri ANKA Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden bu yıl da indirimli olarak faydalanacak.

Gaziantep’in yanı sıra çevre illerin de sağlık ihtiyacına cevap veren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetinden herkesin yararlanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında 2022 yılı için de sağlık protokolü imzalandı.
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi personelleri ve aileleri ANKA Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak. Sağlık protokolü imza töreni Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Geç ve ANKA Hastanesi Pazarlama Müdürü Bahadır Abacı’nın katılımıyla gerçekleşti. İmza töreninin ardından konuşan Geç, “Personelimizin sağlığı bizim için önemli. Bu kapsamda sağlık alanında personelimizin kaliteli hizmete erişimini kolaylaştırmak adına ANKA Hastanesi ile özel bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol kapsamında ANKA Hastanesi’nin sağladığı kaliteli sağlık hizmetinden personellerimiz ve onların aileleri avantajlı olarak yararlanabilecek. Sağlık ihtiyaçlarının tümüne en iyi şekilde cevap veren Özel Gaziantep Anka Hastanesi ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize, bu imkanı sunan hastane yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.
ANKA Hastanesi Pazarlama Müdürü Bahadır Abacı ise “Kaliteli sağlık hizmeti almak herkesin hakkı. Bu nedenle ANKA Hastanesi olarak kurumsal anlaşmalara büyük önem veriyoruz. Belediyemizin tüm çalışmalarında sağlık desteği anlamında her konuda yanlarındayız. Protokolün taraflar ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İhracatçılarda Rusya-Ukrayna krizi endişesiÖnceki Haber

İhracatçılarda Rusya-Ukrayna krizi endiş...

Red Power 5120 GAPTARIM Fuarı’nın gözdesi olduSonraki Haber

Red Power 5120 GAPTARIM Fuarı’nın gözdes...

Yorum Yazın

Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat