Büyükşehir, esnafların yer işgallerini engellemek için devreye girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, esnafların yer işgallerini engellemek için devreye girdi
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından açıkta satılan ve fiyat etiketi bulunmayan gıda maddelerinin satımını engellemek ve turistlerin geçiş güzergahındaki yer işgallerinin önüne geçmek amacıyla bir dizi denetimler gerçekleştirildi. Şartlara uymayan esnaflara cezai işlem uygulandı.

Büyükşehir Belediyesi, “Turizmiyle Yükselen Gaziantep” anlayışından hareketle yerli ve yabancı turistlerin tarihi bölgelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamak ve usulsüz satışa sunulan ürünlerle vatandaşa verilen hizmeti durdurmak için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince ziyaretçilerin gözde mekanları arasında bulunan Elmacı Pazarı ve Bakırcılar Çarşısı'nda esnaf ve işportacılara dönük denetimlerini sıkılaştırıldı, hijyen kurallarına uymayan ve halkın özgürlüğünü yer işgalleriyle kısıtlayan esnaflara yönelik idari yaptırımlar uygulandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cafer Yılmaz, halk sağlığının korunması bakımından denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın gördükleri olumsuzlukları günün her saatinde zabıta daire başkanlığının sosyal medya hesaplarından, Büyükşehir Belediyesi WEB sayfası başvuru ekranından ya da Beyaz Masa’dan (ALO 153) bildirmesi mümkündür. Ayrıca denetimler farklı alanlarda gayri sıhhi üretim yapan tüm işletmeleri de kapsayacaktır” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKNOFEST 2020 teknoloji yarışma başvuruları başladı!Önceki Haber

TEKNOFEST 2020 teknoloji yarışma başvuru...

Tiryakioğlu: Antep fıstığı iş ve ekmek kapısı sunmaktaSonraki Haber

Tiryakioğlu: Antep fıstığı iş ve ekmek k...

Yorum Yazın

Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada