Büyükekşi: Önümüzde iki maç, alınacak 6 puan var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükekşi: Önümüzde iki maç, alınacak 6 puan var
Abone ol
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Ligin bitmesine iki maç kala önemli değerlendirmelerde bulundu. Gaziantep’i Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükekşi, ligin en rahat ve en korkulan takımı haline geldiklerini belirterek, “Pandemi sonrası yenilmeyen tek takımız” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligdeki performansını değerlendiren ve kalan iki maçla ilgili hedeflerini paylaşan Başkan Mehmet Büyükekşi, “Sezonun bitmesine iki maç kalmasına rağmen sanki sezon yeni başlamış bilinci ile hareket etmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki iki maçı da kayıpsız atlatarak ligi en iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“LİGİN HEM EN RAHAT TAKIMIYIZ, HEM DE EN KORKULAN”

Süper Lig’e yeni yükselmiş bir takım olmalarına rağmen alkışlanacak bir performans sergilediklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi; “Süper Lig’de geride bıraktığımız 32 haftaya baktığımız zaman taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir takım olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gaziantep şehrimiz, yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız el ele vererek büyük bir aile havasında sezon geçiriyoruz. Sezon başında ‘Bu takım küme düşer’ yorumu yapanlar oldu ama hiçbir zaman ilk 10 hedefimizden geri adım atmadık. Bugün ligde bulunduğumuz konuma bakınca 8. sırada ve hala aynı heyecanla, hırsla futbol oynayan bir takım olmayı başardık. Hiçbir zaman ne rakip, ne de maç ayırt ettik. Futbolcularımız her zaman en iyisini vermek uğruna mücadele ettiler ve şuan da son iki maç kala ligin hem en rahat takımıyız hem de en korkulan. Bu gerçekten kolay elde edilmiş bir başarı değil ve sözümüzü tutmaya bu kadar yaklaşmamız bizleri de memnun ediyor. Son iki maçımızdan da puanlarla ayrılarak mevcut konumumuzu korumak istiyoruz” dedi.

GAZİANTEP’İ BAŞARI İLE TEMSİL EDİYORUZ

Gaziantep Futbol Kulübünün matematiksel olarak ligde kalmasına rağmen ortaya koyduğu olumlu performansın ardından kamuoyunun övgü dolu sözlerle bahsetmesiyle ilgili de konuşan Başkan Mehmet Büyükekşi, “Türkiye’de hedefsiz takımların, karşılaşmalara motive olmazlar tabirini futbolcularımız gösterdikleri mücadeleyle ters düşürdü. Rakiplerimizin konumuna, durumlarına her zaman saygımız bulunuyor ancak sahaya çıkınca sadece kendi işimize odaklanıyoruz. Nasıl olsa ligde kaldık diye bir algı ne yönetimimizde, ne de takımımızda oldu. Hala aynı ciddiyetle Teknik Direktörümüz Sumudica’da takımımızı hazırlıyor, futbolcularımız da aynı bilinçle çalışmalarını sürdürüyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımlarla oynadığımız karşılaşmalarda dahi sahaya koyduğumuz karakter bunun en güzel örneği. Demek ki burada futbolcularımıza da bazı şeyleri doğru yansıtmayı başarabilmişiz. Gaziantep şehrini mutlu etmek için yola çıktık ve kamuoyunun alkışını da sonuna kadar hak ettik. Şehrimizi başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen yıllarda da bu tablonun üzerine koyarak, Gaziantep şehrini hak ettiği yerlere futbolda da çıkarmak istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

HER MAÇ SONRASI TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI TEBRİK EDİYORUM

Liglere verilen Covid-19 pandemi sürecinin ardından maç kaybetmeyen tek takım olmanın gururunu yaşadıklarını da belirten Başkan Mehmet Büyükekşi; “Ligde pandemi sürecinin ardından maç kaybetmeyen tek takım unvanımızı koruyoruz. Bu gerçekten asla yadsınamaz bir başarıdır. Her karşılaşmadan sonra hem teknik direktörümüz Marius Sumudica ile hem de futbolcularımızla görüşerek kendilerini tebrik ediyorum. 18 takımın yer aldığı bir ligde üstelik böylesine zorlu bir fikstürden bu şekilde çıkabilmek büyük emek ve çaba istiyor. Önümüzdeki iki maçta da bu unvanımızı koruyarak, sezonu da bu şekilde bitirmek istiyoruz” diyerek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Sezonun son iki maçında Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor maçlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Mehmet Büyükekşi; “ Bu sezonun son iç saha maçında hafta sonu Kasımpaşa’yı konuk edeceğiz. Gönül isterdi ki pandemi süreci olmasın ve taraftarlarımızla birlikte sezonun son maçını oynayalım. Ama insan sağlığının en öncelikli durumda olması gereken bu günlerde, sadece hayal kurabiliyoruz. Taraftarımızla birlikte büyük başarılara imza atacağız. Onlar tribünde olmasalar bile her zaman destek ve dualarını hissediyoruz. İnşallah ilk olarak Kasımpaşa maçını, sonra da deplasmanda Yeni Malatyaspor maçlarını kazanarak hem onları mutlu edeceğiz hem de ligi ilk 8 takım arasında bitireceğiz. Ben takımımızın bunu başaracağına gönülden inanıyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cezaevi firarisi sahte kimlikle yakayı ele verdi!Önceki Haber

Cezaevi firarisi sahte kimlikle yakayı e...

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?Sonraki Haber

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlam...

Yorum Yazın

Visit Gaziantep uygulaması için tanıtım programı düzenlendi
Kontrolden çıkan otomobil tren yoluna uçtu, 3 kişi yaralandı
PDR’nin Dünü, Bugünü ve Yarını HKÜ'de ele alındı
Uzm. Dr. Tiryaki: "Hipertansiyon, dünya genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen ciddi sağlık sorunudur"
Gaziantep’te 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 yaralı
BBP Eski İl Başkanı Kaya’dan Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyareti
Gece kulübü davasında 2 kişinin öldüğü olayın sanığından şok savunma
Adımlar Minik Keşifler Büyük!
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Meme Radyolojisinde İleri Teknoloji Dönemi Başladı
“Engellilerin Hakkı Ertelenemez, Eğitim Hakkı Engellenemez”
Nizip Belediyesi her sokakta, her mahallede
Gaziantep’te Dehşet Gecesinin Hesabı Soruldu: Sanığa 92 Yıl Hapis
Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu