Borsöken: Hastaneyi cezaevine çevirmeye çalışıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borsöken: Hastaneyi cezaevine çevirmeye çalışıyorlar
Abone ol
Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde yatan iş adamı ve Gaziantepliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Mehmet Ali Borsöken, yaşadığı sorunları sosyal medya hesabından duyurdu.

Sözcü Gazetesi'nde Veli Toprak'ın haberine göre: “Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” diyen Borsöken, Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi. Borsöken, “Corona virüsüne yakalandım. Burada görev yapan hemşirelere sonsuz saygımı sunuyorum. Ama aynı şeyi hastane için söylemeyeceğim. Bu hastalıkta en önemli konu hijyenlik olmasına rağmen hiçbir şeyimiz hijyenik değil. Durum Sağlık Bakanı'mızın anlattığı gibi değil. Hastaneye geldiğim elbisem ile yatıyorum.

Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” dedi. Hastanenin cezaevinden farksız olduğunu dile getiren Borsöken, “Hastane yönetimi ve başhekimi burayı cezaevine çevirmeye çalışıyor.

Camlara kilit vurdular. Doktorda, hemşirelerde astım hastası olduğumu biliyor. Burada bırakın iyiye gitmeyi insan daha çok hasta oluyor. Astım krizine giriyorum, bundan dolayı camı çerçeveyi kırabilirim. Bunu hemşirelere de ilettim, ama başhekime kimse ulaşamıyor. Canıma gelecek zarardan ve sağlığımda oluşacak hasarlardan hastane yönetimi sorumludur” açıklamasını yaptı.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Gözek koronavirüse yakalandıÖnceki Haber

KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Gözek koronav...

Bakan Gül: Testi pozitif çıkan personeller varSonraki Haber

Bakan Gül: Testi pozitif çıkan personell...

Yorum Yazın

Visit Gaziantep uygulaması için tanıtım programı düzenlendi
Kontrolden çıkan otomobil tren yoluna uçtu, 3 kişi yaralandı
PDR’nin Dünü, Bugünü ve Yarını HKÜ'de ele alındı
Uzm. Dr. Tiryaki: "Hipertansiyon, dünya genelinde milyonlarca kişiyi etkileyen ciddi sağlık sorunudur"
Gaziantep’te 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 yaralı
BBP Eski İl Başkanı Kaya’dan Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyareti
Gece kulübü davasında 2 kişinin öldüğü olayın sanığından şok savunma
Adımlar Minik Keşifler Büyük!
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Meme Radyolojisinde İleri Teknoloji Dönemi Başladı
“Engellilerin Hakkı Ertelenemez, Eğitim Hakkı Engellenemez”
Nizip Belediyesi her sokakta, her mahallede
Gaziantep’te Dehşet Gecesinin Hesabı Soruldu: Sanığa 92 Yıl Hapis
Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu