Bebeği, babasız ve isimsiz kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bebeği, babasız ve isimsiz kaldı
Abone ol
Gaziantep'te 3 günlük bebeğine isim vererek kimlik almak için yola çıkan baba ve amca, geçirdikleri kaza sonrası hayatlarını kaybetti.

Gaziantep'te 3 günlük bebeğine isim vererek kimlik almak için yola çıkan baba ve amca, geçirdikleri kaza sonrası hayatlarını kaybetti.
Gaziantep’te meydana gelen ve 2 kardeşin hayatını kaybettiği kazanın detayları ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, karşı şeritten gelen bir otomobil, beton mikserinin altında kaldı. 3 kişinin de yaralandığı kazada mutluluğun acıya dönüştüğü öğrenildi.
Kazada ölen Latif Kurtoğlu'nun 3 günlük kız bebeği için nüfus cüzdanı çıkarmaya giderken kardeşiyle birlikte kaza kurbanı olduğu öğrenildi. Kardeşinin arabasını alan Latif Kurtoğlu, hastanedeki eşini ve yeni doğan bebeğini aldıktan sonra eve gitti. Daha sonra kardeşi Halil İbrahim ve oğlu ile yeğenini de alan Latif Kurtoğlu, bebeğinin nüfus kaydını yapmaya giderken kaza kurbanı oldu.
Kazada hayatını kaybeden iki kardeşin yakını Cuma Kurtoğlu, "Latif’in hanımı doğum yapmıştı. Kardeşiyle birlikte hanımını alıp eve götürdü. Hanımını eve bıraktıktan sonra gençler diyorki gidip bebeğin kimliğini çıkaralım. Yanına ufak çocuklarını da alıyorlar. Arabaya mutlu bir şekilde girip kimlik çıkarmaya çalışıyorlar. Yolda giderken kaza yapıyorlar. Kardeşler fabrika işçisi, her birinin birkaç çocuğu var. İşçilikle geçiniyorlar, mağdur aileler” dedi.
Doğan bebeğin kız olduğunu ifade eden Kurtoğlu, bebeğin isminin halen konulmadığını belirtti.

BETON MİKSERİN ALTINDA KALDI

Kaza dün öğleden sonra, Abdulkadir Konukoğlu ile Maaşkuyu Caddesi'nin kesiştiği noktada meydana geldi. Halil İbrahim Kurtoğlu (34) yönetimindeki 27 E 3091 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı seride geçerek Kadir Bademoğlu yönetimindeki 27 YZ 442 plakalı beton mikserinin altında kaldı. Kazada Halil İbrahim Kurtoğlu ve kardeşi Latif Kurtoğlu (36) hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi ise yaralandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Kırgızistan'dan ziyaretÖnceki Haber

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne Kırgızist...

4 KOMŞU İLİN BARO BAŞKANLARI DENETLİYORSonraki Haber

4 KOMŞU İLİN BARO BAŞKANLARI DENETLİYOR

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü