Başkan Fadıloğlun’dan Ramazan Ayı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fadıloğlun’dan Ramazan Ayı mesajı
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. İslam alemi olarak Ramazan Ayı’na girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, Ramazan Ayı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, barış ve refah getirmesini temenni etti.

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla yayımladığı ve pandemi vurgusu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “İnsanlık alemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren; infakın, ikramın lezzetini anlatan 11 ayın sultanı Ramazan, bir kurtuluş kapısıdır. Bu kapı, bir ay boyunca iman edenlere açılmış ve inanlara bir fırsat sunulmuştur. Bu bağlamda, Rabbimizin bizlere bulunduğu ikramlardan en kıymetlilerinin başında Ramazan Ayı’nın geldiğini söyleyebiliriz. Zira Kur'an-ı Kerim bu ayda indirildi. İçerisinde Kadir Gecesi gibi çok kıymetli bir geceyi de barındıran Ramazan, kurtuluş üzerine kurtuluş, kazanç üstüne kazanç kapısıdır. Bu ayı fırsat bilmeli, elimizden geldiğince ibadetle geçirmeye gayret ederek Allah'ın razı olacağı meşguliyetler edinmeliyiz.

 Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren pandemi nedeniyle bu sene de Ramazan Ayı’nın pek çok güzelliğini hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimizin sağlığı hem de toplum sağlığı için evlerimizde sadece ailelerimizle birlikte yaşamalıyız. Sahuru da iftarı da kendi evlerimizde yapmalıyız. Salgın hastalığın yayılımını arttıracak akrabalarımız ve komşularımızla birlikte toplu iftarlar yapmamalıyız. Diyanet İşleri Başkanlığımızın da belirttiği gibi teravih namazlarını evlerimizde kılmalıyız.

Bir yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz bu salgın hastalıktan kurtulana kadar hep birlikte sabrederek kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atacak davranışlardan uzak durmalıyız. Maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere devletimizin ve kurumlarının almış olduğu tüm tedbirlere ve belirlediği tüm kurallara titizlikle uymalıyız. Bu kuralları ihlal etmenin bir kul hakkı olduğunu unutmamalı, el ele verip bu virüsü hep birlikte yenmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor; paylaşmanın bereketiyle hanelerimize bolluk, gönüllerimize hoşgörü dolmasını temenni ediyorum. Bu mübarek ayın memleketimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO okulları öğrencilerinden yeni proje Önceki Haber

SANKO okulları öğrencilerinden yeni proj...

 Emeklilerin bayram ikramiyeleri zamlı yatacak...Sonraki Haber

Emeklilerin bayram ikramiyeleri zamlı y...

Yorum Yazın

Nizip’te Sürpriz Gelişme: Karakuş Görevinden Ayrılma Kararı Aldı
Gaziantep'te öğrenci servisine tren çarptı: 13 öğrenci hafif yaralandı
Milletvekili Bakbak TBMM'de Sel ve Fırtınayı Değerlendirdi: "Devletimiz Milletinin Yanındadır"
Gaziantep'te baraka metrelerce aşağıya düştü: 2 kişi ağır yaralandı
Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
Yıldırım: Reel sektöre destek zamanı
GAÜN’de Tiroid Kanserine Ekip Yaklaşımı
El Hijyeni Hayat Kurtarır: Nizip Devlet Hastanesi’nde Farkındalık Etkinliği
Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi