Başkan Fadıloğlu, Milletvekili Koçer İle Birlikte Halkın Talep ve Sorunlarını Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fadıloğlu, Milletvekili Koçer İle Birlikte Halkın Talep ve Sorunlarını Dinledi
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte kırsalda bulunan 8 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Halkın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Koçer; çözüm odaklı, milletin hayat standardını yükseltecek çalışmalarını gayretle sürdüreceklerini vurguladılar.

Periyodik olarak Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahallelere olan ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 mahalleyi ziyaret etti. Karayusuflu, Koçlu, Tekirsin, Kızık Hamurkesen, Akçaburç, İncesu, Ülkerli ve Yığınlı Mahallesi ziyaretlerine; AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç katıldı.

 Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Nejat Koçer, sorunların giderilmesi, taleplerin de karşılık bulması adına çalıştıklarını ifade ettiler. Kendilerine yöneltilen her soruyu yanıtlayan Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Koçer, tüm talepleri de dikkate alacaklarını ve bu yönde çalışma yürüteceklerini dile getirdiler.

 MİLLETİMİZE SÖZ VERDİĞİMİZ İŞLERİN HEPSİNİ YAPTIK

Ziyaretlerde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 “Ekip arkadaşlarımızla birlikte daha fazla gönül kazanmak için çalışıyoruz. Şu ana kadar milletimize söz verdiğimiz işlerin hepsini yaptık. Yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. Elimizde milletin emaneti bir kaynak var. Bu emanet kaynağı mahallelerimiz arasında ihtiyaca göre dengeli bir şekilde harcayarak hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Mahalleler arasında ihtiyaçlar farklılık gösterebilir ama kaynağa göre eşit paylaşımla adım adım mahallelerimizi ileriye götürmeye çalışıyoruz. Sorumluluğumuz ağır, bunu asla unutmuyoruz. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Şu an Şehitkamil’de çok güzel bir çalışma uyumu var. Hepimizin görev ve sorumluluk alanında amacımız; milletimize hizmet etmek, milletimizin hayat standardını daha yukarıya çıkarabilmek olmalıdır. Bunu bir başımıza yapmamız mümkün değil. Yapılan her projenin en alt kademesinden en üst kademesine tüm arkadaşlarımızın büyük emeği var. Ama esas olan birbirimizle uyum içerisinde çalışmaktır. Bunu başarmanın tek yolu, birlik ve beraberliktir. Bu açıdan verdikleri destekten dolayı tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın, toplumumuzun kılcal damarlarından almış oldukları talepleri, ihtiyaçları, kamu kaynaklarını kullanarak en hızlı şekilde karşılamak derdindeyiz. Daha yaşanabilir bir Şehitkamil için, daha yaşanabilir bir Gaziantep için, daha yaşanabilir bir Türkiye için, daha yaşanabilir bir dünya için hepimizin sorumluluğu var. Bu sorumluluğun gereğini, en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Türkiye’de hidrojen yakıtlı otobüs kullanan ilk belediye olacakÖnceki Haber

Gaziantep Türkiye’de hidrojen yakıtlı ot...

Büsem’de 150 Bin Gaziantepli İstihdam EdilecekSonraki Haber

Büsem’de 150 Bin Gaziantepli İstihdam Ed...

Yorum Yazın

Nizip’te Sürpriz Gelişme: Karakuş Görevinden Ayrılma Kararı Aldı
Gaziantep'te öğrenci servisine tren çarptı: 13 öğrenci hafif yaralandı
Milletvekili Bakbak TBMM'de Sel ve Fırtınayı Değerlendirdi: "Devletimiz Milletinin Yanındadır"
Gaziantep'te baraka metrelerce aşağıya düştü: 2 kişi ağır yaralandı
Nizip Sınırları Aştı, İllere Meydan Okudu: 4 Ayda 141 Milyon Dolarlık Dev İhracat!
Yıldırım: Reel sektöre destek zamanı
GAÜN’de Tiroid Kanserine Ekip Yaklaşımı
El Hijyeni Hayat Kurtarır: Nizip Devlet Hastanesi’nde Farkındalık Etkinliği
Başkan Yılmaz’dan Fırtına Mağdurlarına 20 Bin TL’lik Destek Müjdesi
Akdeniz’e Ökkeş İşçi İmzası
Gaziantep Valiliği Hasar Başvuru Takvimini Duyurdu
Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi