Bakan Yılmaz: Devletimiz Geçmişten Daha Güçlüdür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yılmaz: Devletimiz Geçmişten Daha Güçlüdür
Abone ol
Gökhan CEYLAN/ULAŞ (Sivas), (DHA)- MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Devletimiz güçlendikçe vereceği hizmet artacaktır. Devletimiz geçmişten daha güçlü mü? Hiç şüphe yok ki daha güçlüdür" dedi.


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Ulaş İlçesi'ne gelerek burada esnafı ziyaret etti. Bakan Yılmaz daha sonra Ulaş Belediyesi'ni ziyaret ederek kaymakamlık tarafından ilçeye yaptırılan Şehit Hacı Avcı Sosyal Konutları anahtar teslim törenine katıldı. Bakan Yılmaz burada yaptığı konuşmada, projenin tamamlandığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Devlet hizmet isteyene evlat gibidir. Devlet hizmet isteyene, şefkat isteyene, koruma isteyene, himaye isteyene anadır, babadır. İşte bugün burada şefkat ve himaye isteyen vatandaşlara devletin ana olduğunu, devletin baba olduğunu gösteren projelerden birine şahitlik ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yine bir şey daha gördük ki bir eserin ortaya çıkması sadece tek kurumun çalışmasıyla olmuyor. Başka kurumlarda katkıda bulunursa herkes el ele verirse, devlet millet el ele verirse, iş birliği yaparsa çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur" dedi.
'DEVLETİMİZ GEÇMİŞTEN DAHA GÜÇLÜDÜR'
Bakan Yılmaz konuşmasının devamında, konutlarda kalacak vatandaşlara huzur ve mutluluk dileyerek, şöyle dedi:
"Konut en temel insan haklarından birisidir. İşte burada da kendi imkanlarıyla, konut edinemeyecek vatandaşlarımıza devlet şefkat ve himaye fonksiyonunu yerine getirmek için konut teslim ediyor. Devletimiz güçlendikçe vereceği hizmette artacaktır. Devletimiz geçmişten daha güçlü mü? Hiç şüphe yok ki daha güçlüdür. Eskiden konut yapmak vatandaşın kendi göreviydi, herkes kendi konutunu yapacaktı. Devletten istenen okul, hastanedir, yoldur yani genel kamu hizmetleridir. Kişilere yönelik bireysel hizmetler eskiden verilmezdi. Şimdi genel kamu hizmetlerinin yanında bireysel hizmetler de devletten istenir hale geldi. Hamdolsun medeniyetlerin ölçüsü insana verilen değerle ölçülür. İşte biz bugün insanı eşrefi mahlukat olarak, yaratılmışların en değerlisi olarak görüyor ve ona ne hizmet verilirse hakkıdır diye düşünüyoruz."
Konuşmaların ardından Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut ve diğer protokol üyeleri ihtiyaç sahibi 8 aileye sosyal konutların anahtarlarını teslim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek Işıde Katıldı Önceki Haber

Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Eder...

İzmir Bal Sporda Yabancılara VedaSonraki Haber

İzmir Bal Sporda Yabancılara Veda

Yorum Yazın

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Kaya mazbatasını alarak göreve başladı
Gaziantep’te yangın paniği: Pet shop’ta hayvanlar telef oldu
Fedaioğlu: Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır
Fadime Sayın CHP’den İstifa Etti: Görevine Bağımsız Meclis Üyesi Olarak Devam Edecek
Başkan Yılmaz, Kızıkkarasakal’da Gençlerle Buluştu
Gaziantep Büyükşehir’den Değerler Eğitimi Yaz Okulu Cami Şenliği Programı!
Melih Meriç: Bu parayla Gaziantep’te bir ev kirasını bile karşılamak zor
Sanal alemde dolandırıcılık: 54 şüpheliye operasyon 
Gaziantep’te otomobil dereye uçtu: 1 ağır yaralı
 Başkan Memik Yılmaz’dan yeni sezon değerlendirmesi
Komşuda feci son: Üstüne benzin döküp...
Dülük Baba Zaviyesi Ve Türbesi Asıl Yerinde Yeniden İnşa Edilecek
Gaziantep'te 10 Ağustos'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Boyun ve bel ağrısı tedavisinde yeni dönem
Şehitkamil’e bir tesis daha
Yeni Parti Gaziantep’te Teşkilatlanmayı Tamamladı!
Nurdağı Sallandı, Naci Görür’den Açıklama Geldi
Gaziantep’te Film Gibi Suikast Girişimi! Kadın Kılığına Girdi
Gaziantep İçin Kritik Deprem Uyarısı: Tehlike Henüz Geçmedi
Gaziantep’te iki araç çarpıştı: 6 yaralı