BOZGEYİK İSTİFA ETTİ, YENİDEN ADAY...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOZGEYİK İSTİFA ETTİ, YENİDEN ADAY...
Abone ol
7 Haziran Genel seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olan ancak listeye giremediği için tekrar görevine dönen Başbakanlık Başdanışmanı Kenan Bozgeyik, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimde yeniden aday olmak için istifa etti. Bozgeyik’in adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi.

7 Haziran Genel seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olan ancak listeye giremediği için tekrar görevine dönen Başbakanlık Başdanışmanı Kenan Bozgeyik, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimde yeniden aday olmak için istifa etti. Bozgeyik’in adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Başbakanlık Başdanışmanı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı eski Müsteşarı Kenan Bozgeyik, aday adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti. Bozgeyik, 7 Haziran'da yapılan seçimde de Ak Parti'den başvuru yapmış ve sürpriz bir şekilde 12 kişilik Milletvekili aday listesine girememişti. Kenan Bozgeyik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Müsteşarlığını yaptıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde, , Başbakanlık Başdanışmanlığına getirilmişti.

Yaklaşık iki yıldan bu yana Başbakanlık Başdanışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığı ile dikkat çeken Kenan Bozgeyik, AK Parti’den Gaziantep Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimde yeniden aday dayı olan olan Bozgeyik'in bu kez milletvekili adayı listesine girip giremeyeceği merak ediliyor. YSK' ya sunulacak aday listeleri 18 Eylül’de kesinleşecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞTÜRÖnceki Haber

TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞTÜR

SEÇİM TEDBİRLERİ MGK'YA SUNULDUSonraki Haber

SEÇİM TEDBİRLERİ MGK'YA SUNULDU

Yorum Yazın

Sağanak TAG Otoyolunu da vurdu: zincirleme kaza 1’i ağır 5 yaralı
Gaziantep'te okullar tatil! Valilikten yeni açıklama 
Gaziantep'te 4 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Yağış Kazayı Getirdi: Gaziantep’te Zincirleme Facia
Gaziantep'te eğitime fırtına engeli: Okullar tatil edildi 
Sağanak ve Dolu Hayatı Felç Etti: Gaziantep’te Bilanço Ağır
Gaziantep'te kriz komuta merkezi teyakkuzda
Fırtına arıcıları da vurdu! Arılar telef oldu 
Gaziantep böylesini görmedi: Fırtına minareyi devirdi 
Acı bilanço: Yağış ve fırtına Gaziantepi vurdu 
Valilik uyardı: Alleben taştı, evleri su bastı!
Gaziantep’te sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi