
Güllüoğlu Baklavaları sahibi Kadir Güllüoğlu, Şeker Bayramı olarak da bilinen Ramazan Bayramı haftasında Türkiye’nin değişik kentlerine ve yurt dışına baklava gönderdiklerini söyledi.
Güllüoğlu Baklavaları sahibi Kadir Güllüoğlu, Şeker Bayramı olarak da bilinen Ramazan Bayramı haftasında Türkiye’nin değişik kentlerine ve yurt dışına baklava gönderdiklerini söyledi.
Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle milli tatlı baklava için imalathanelerde yoğun mesaiye başladı. Siparişleri sadece Gaziantep değil, Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaya çalışan baklava ustaları, uykusuz günler geçiriyor. Ünü dünyaya yayılan Gaziantep baklavası, bu Ramazan Bayramı’nda da ailelerin misafirlerine yapacağı ikramlarda ilk sırayı alıyor. Baklava bu bayramda da olmazsa olmazlar arasında yer aldı. El yapımı baklavayı tek şubeden satan ünlü baklavacılar ise talebe yetişemiyor.
“YURT İÇİNE VE YURT DIŞINA GÖNDERİYORUZ”
Güllüoğlu Baklavaları sahibi Kadir Güllüoğlu, Şeker Bayramı münasebetiyle baklava taleplerinde bir yoğunluk söz konusu olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Ramazan ayının başından beri olan durgunluk bayram haftasında hareketlilik ve ivme kazandırdı. Şeker Bayramı öncesinde çeşitli illerdeki müşterilerimiz baklava siparişleri verdi. Baklavayı talepler doğrultusunda yurt içi ve yurt dışına gönderiyoruz. Sektörümüz genel bir durgunluk seyrederken bayram haftasında hareketlilik daha çok arttı. Bu hareketliliğin diğer sektörlere de yansımasını diliyoruz.”

































Yorum Yazın