Atık piller film gibi bir geleceğe dönüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atık piller film gibi bir geleceğe dönüştü
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi ile Sanko Park AVM arasında “Film Gibi Bir Gelecek İçin Atık Pilleri Sinema Biletine Dönüştürüyoruz” projesi sonuçlandı.

Şehitkamil Belediyesi ile Sanko Park AVM arasında “Film Gibi Bir Gelecek İçin Atık Pilleri Sinema Biletine Dönüştürüyoruz” projesi sonuçlandı.

Atık pillerin doğaya karışması ile her yıl binlerce m3 toprak alan zehirleniyor. İnsanlara bu bilinci kazandırmak ve doğaya zarar verecek bu ağır metallerin doğaya karışmadan muhafaza etmek göreviyle başlatılan proje yoğun ilgi gördü. Kampanya sonucunda 20 bin atık pil toplandı, 80 bin m3 alan toprak kurtarıldı.
Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, atık pil toplama sosyal sorumluluk projesi süresince, kampanyaya katılan yüzlerce çevrecinin sinema bileti kazandığını belirterek, “Şehitkamil Belediyesi ile Sanko Park AVM arasında geri dönüşümü teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen 'Film Gibi Bir Gelecek İçin Atık Pilleri Sinema Biletine Dönüştürüyoruz' projesi yoğun ilgiyle sona erdi” dedi.

SANKO PARK

Gaziantep’te 2009’da hizmete giren ve bölgenin “yaşam alanı” haline gelen Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor.

Kent merkezinde,  127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında Media Markt, H&M, Mars Athletic Club (MAC) Oxxo, YKM, Network, Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, De Facto, Mango, Koton, FLO ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepli sanayiciler bankacılarla bir araya geldiÖnceki Haber

Gaziantepli sanayiciler bankacılarla bir...

SANKO Okulları Anıtkabir'de...Sonraki Haber

SANKO Okulları Anıtkabir'de...

Yorum Yazın

Gaziantep’te dev kaçak ilaç operasyonu! Binlerce ürün ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı
Gaziantep'te 23 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Yolunda Dehşet! Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 3 Yaralı
MHP Şehitkamil yönetimi açıklandı: İşte tek tek o isimler
MHP Şahinbey’de yönetim tamam: İşte o isimler
Gaziantep'te 3 milyonluk sahte para operasyonu: 6 gözaltı
Bayramın huzurlu geçmesi için 72 bin kişi görevde
MHP Gaziantep'te "Kurumsal Disiplin" Vurgusu: Teşkilat Gücünü Koruyor
Şehitkamil’de “Spor Şenliği”ne Yoğun İlgi
GTB Heyeti TOBB 82. Genel Kurulu’na Katıldı
Gaziantep AB Bilgi Merkezi’nden Avrupa Günü’ne Sanatsal Dokunuş
Gaziantep'te 'Narko-Alan' uygulaması: 75 araca 3 milyon TL ceza
Gaziantep'te 'Kurban Yakalama Timi' bayrama hazır
NTO, İş Dünyasının Merkezi TOBB’un 82. Genel Kuruluna Katıldı
Nizip Ticaret Borsası Heyeti TOBB 82. Genel Kurulu’na Katıldı
GAÜN Hastanesi’nde Geleneksel Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
Gaziantep FK’da Radoi Defteri Kapanıyor mu?
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde ‘15. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi’ gerçekleştirildi
Kurbanlık Dana Hastane Bahçesine Girdi, Teknik Personel Yakaladı
“Shakespeare’in İnsanları” Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Sahnelendi