Anne: Bir adres yüzünden benim oğlumu bıçakladılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anne: Bir adres yüzünden benim oğlumu bıçakladılar
Abone ol
Gaziantep’te, sorulan adresi bilmediği için bıçaklanan 17 yaşındaki gencin annesi, feryat ederek çocuğunu üç yerinden yaralayanların bulunmasını istedi. Gencin, hastanede kendine gelir gelmez ailesinden kebap istediği öğrenildi.

Olay, 23 Ağustos 2020 Pazar günü Şahinbey ilçesi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evinin önünde oturan 17 yaşındaki Selçuk Sert, kendisine adres soran 2 kişiye adresi bilmediğini söyledi. Bunun üzerine yoluna devam eden 2 şahıs, biraz ilerledikten sonra genci tekrar yanlarına çağırarak tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucu 2 şüpheli, Selçuk Sert'i ciğerinden, bacağından ve kalbinin altından bıçakladı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki genç, hayati tehlikeyi atlatırken, yoğun bakımdaki tedavisinin ise devam ettiği vurgulandı.

"Bir adres yüzünden benim oğlumu bıçakladılar"
Yaşanan olayın ardından büyük bir acı ve korku yaşayan 17 yaşındaki Selçuk Sert'in annesi Meliha Sert, "Oğlum evin önünde otururken iki kişi gelip adres soruyor. Oğlum da adresi söylemeyince gidiyorlar ve biraz ilerledikten sonra oğlumu tekrar yanlarına çağırıyorlar. Oğlumla biraz tartıştıktan sonra bacağından, karnından ve kalbinin altından bıçaklıyorlar. Ben beş çocuk büyütürken ne zorluklar yaşıyorum ama iki kişi gelip bir adres yüzünden benim oğlumu bıçaklıyor. Çocuğum üç yerinden bıçaklanıyor ve üç günden beri yaşam savaşı veriyor. Benim yüreğim yandı, başka annelerin yüreği yanmasın. Bunu yapanlar bulunsun. Biz bu evlatları kolay büyütmüyoruz. Bugün çocuğum tekrar hayata döndü ve şuan yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bunu yapanlar yakalansın ve adalet yerini bulunsun" dedi.
Pazar günü öğle saatlerinde yaşanan olayı anlatan ağabey Numan Sert ise o an çok üzüldüğünü ve korktuğunu belirterek, kardeşini bıçaklayanlardan hesap sorulmasını istediklerini vurguladı.

Kendine geldi, kebap istedi
Öte yandan bıçaklanan Selçuk Sert'in hastanede tedavi gördükten sonra kendine gelir gelmez aç olduğunu belirtmesi ve kebap istemesi ise dikkat çekti.

Zanlılar aranıyor
Selçuk Sert'i yaralayan iki saldırganı arama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te yeni korona kararları!Önceki Haber

Gaziantep'te yeni korona kararları!

Özkeçeci tarih verdi! İşte ilçe kongrelerinin gerçekleşeceği tarihlerSonraki Haber

Özkeçeci tarih verdi! İşte ilçe kongrele...

Yorum Yazın

Müteşebbis Heyet Yenilendi, Dikkat Çeken İsimler Öne Çıktı
Gaziantep’te Korkutan İhbar: Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Gaziantep’te acı olay: Muhammed suda boğuldu
Nizip’te Asayiş Operasyonları: 43 Şüpheli Yakalandı, 23 Aranan Şahıs Tutuklandı
NTB Başkanı Sarı’dan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı