Adalet Akademisi Gaziantep’te Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adalet Akademisi Gaziantep’te Toplandı
Abone ol
Türkiye genelinde görev yapan 104 Sulh Ceza Hakimi, meslek içi eğitim proğramı kapsamında Gaziantep’e gelerek Sulh Ceza Hakimliği Uygulamaları konulu etkinliğe katıldı.

Gaziantep'te başlayan ve 02 Ekim 2022 tarihinde sona erecek olan proğram kapsamında hakimler birçok konuda görüş alış verişinde bulunacaklar.

“Sulh Ceza Hâkimliği Uygulamaları” konulu meslek içi eğitim programı kapsamında bu suçlara bakmakla görevli olan 104 Sulh Ceza Hâkimi Türkiye Adalet Akademisi kapsamında yoğun bir eğitim ve bilgilendirme fırtınası yaşadılar. 

Eğitim programı kapsamında;
Anayasa Mahkemesi Raportörü, Adalet Bakanlığı İnsan Hakları Dairesi Başkanlığı Tetkik Hâkimi, Akademi Öğretim Görevlileri, Ankara Batı Sulh Ceza Hâkimi, Bilgi Teknolojileri Kurumu Temsilcileri, Erişim Sağlayıcıları Birliği Temsilcileri tarafından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile Anayasa Mahkemesi Kararları Işığında Koruma Tedbirleri Uygulamaları, 5651 Sayılı Kanunun 8, 8/A ve 9. Maddesi Uygulamaları  ile Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, Tutuklama ve Adli Kontrol, Arama El Koyma, Telekomünikasyon Yoluyla İletişimin Denetlenmesi, Kabahatler Kanunu Uygulamaları ve Telekomünikasyon Yoluyla İletişimin Denetlenmesi Kararlarının Bilgi Teknolojileri Kurumu Açısından Değerlendirilmesi konularında katılımcılara sunumlar yapılacağı öğrenildi.

 

02 Ekim 2022 günü saat 12.00’de sona erecek proğram Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş ve HSK üyesi Ergün Şahin ile Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Proğram kapsamında Gaziantep’e gelen HSK Üyesi Ergün Şahin ve Türkiye Adalet Akademisi Daire Başkanı Uğur Parlak, son kararname ile yeni göreve başlayan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatta Yılbaşı Partisi Nasıl Yapılır?Önceki Haber

Yatta Yılbaşı Partisi Nasıl Yapılır?

Gaziantep Futbol Kulübü’nün stadı hazır hale getirildiSonraki Haber

Gaziantep Futbol Kulübü’nün stadı hazır...

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti