ASKON Adana Şubesi, GTO Başkanı Bartık’ı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASKON Adana Şubesi, GTO Başkanı Bartık’ı ziyaret etti
Abone ol
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, büyüme ve gelişmenin sancılı olduğunu belirterek, “Türkiye’nin geleceğinden umutluyum” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, büyüme ve gelişmenin sancılı olduğunu belirterek, “Türkiye’nin geleceğinden umutluyum” dedi.

Bartık, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehirlerarası işbirliğinin geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Şehirlerin gelişmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Bartık, ancak bu gelişimin tek başına olmaması gerektiğini ifade etti. Güçlerin birleştirilmesi gerektiğine işaret eden Bartık, şöyle devam etti:

“Gaziantep’in yalnız başına büyümesi fayda sağlamaz. Çevresindeki illerde sorun olan, huzursuzluğun hakim olduğu şehirler tek başına büyüse de bu büyüme sağlıklı olmaz. Bu nedenle Gaziantep Ticaret Odasının öncülüğünde 7 ilimizi bir araya getirerek, Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu oluşturduk. 3 ayda bir oda başkanlarıyla bir araya geliyoruz, bölgenin ve illerin sorunlarını konuşup çözüm üretmeye çalışıyoruz. Birlikten güç doğacağına inandığımız için bu birlikteliği önemsiyoruz.”

Gaziantep’in birlik ve beraberliğin şehri olduğuna dikkati çeken Bartık, “Gaziantep’in menfaatine olan her çalışmada insanlar bir araya gelir. Bu birlik ve beraberliğin daim olması için çalışıyoruz” dedi.

Bartık, Türkiye’de yaşanan olumsuzluklara rağmen geleceğin aydınlık olduğunu ifade ederek, “Büyüme ve gelişme sancılı olur, Türkiye’nin geleceğinden umutluyum” diye konuştu.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da derneğin faaliyetlerine değinerek, Adana’nın gelişimi için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Ziyarette ASKON Gaziantep Şube Başkanı Hayri Ünal da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CEM ADRİAN, 7 EKİM’DE GAZİANTEP’TE Önceki Haber

CEM ADRİAN, 7 EKİM’DE GAZİANTEP’TE

ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILARSonraki Haber

ÖĞRENCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Yorum Yazın

Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı
Gaziantep’te Görüş Mesafesi Düştü: Valilikten Uyarı Geldi
Gaziantep'te hırsızlık olayı: Dilenci kılığına girip 3 milyon 700 bin lirayı çaldılar
Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü