AK Parti'den süpriz ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den süpriz ziyaret
Abone ol
AK Parti yönetim kurulu üyeleri memohaber'i ziyaret ederek Dünya Gazeteciler Gününü kutladılar. Genel yayın yönetmeni Mehmet Taşçı'ya açıklamalarda bulundular.
Gaziantep AK Parti basın ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Kılıç ve beraberinde Sivil Toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Abdullah Başak ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Alpdoğan www.memohaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı'ya, toplumun haber alma hakkını sağlayan doğru, hızlı, ilkeli, tarafsız ve anında haberleriyle okuyucularını buluşturduğu için tebrik ederek, 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutladılar.
AK Parti Başkan yardımcısı Mustafa Kılıç, 21 Ekim 1860 yılında yayın hayatına başlayan Tercüman-ı Ahval gazetesinin, ülkemizde yayınlanan ilk özel gazete olması nedeniyle, Türk basın tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Bu nedenle her yıl 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile basın sektöründe görev alan başta memohaber çalışanlarını ve tüm basın sektöründe hizmet veren gazeteci arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyor, çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti Gaziantep İl Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Kılıç,  Sivil Toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Abdullah Başak ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Alpdoğan  www.memohaber.com'u ziyaretleri sırasında yaklaşan Gaziantep il kongresine ilişkin hazırlıkların devam ettiğini, Demokrasilerde ve Gaziantep siyaseti için yerel ve ulusal basının önemine dikkat çekerek Mevcut İl Başkanı M. Eyüp Özkeçeci ile yola devam edileceğine dair görüşlerini açıkladılar.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazak: Maaşlardaki kayıp aylık %4,6’ya ulaştıÖnceki Haber

Kazak: Maaşlardaki kayıp aylık %4,6’ya u...

Kazada ölen yaşlı kadının cenazesi ailesine teslim edildiSonraki Haber

Kazada ölen yaşlı kadının cenazesi ailes...

Yorum Yazın

CHP heyetine Gaziantep'te asansör şoku!
Gaziantep’te 6 yıl hapis cezasıyla aranan FETÖ firarisi yakalandı
Konukoğlu Taziye Evi'nin temeli törenle atıldı
Gaziantep'te muhasebeciler çarşısı tadilatı sırasında korkutan yangın
Akıncı: "Tarım, sadece bir sektör değil, stratejik bir güçtür"
Şahinbey Belediyesi 5 bin engellinin ‘eli ayağı' oldu
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde kalite ve akreditasyon süreçleri ele alındı
Gaziantep'te 14 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı