60 bininci bebeğe şehit Ömer Halisdemir'in adı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
60 bininci bebeğe şehit Ömer Halisdemir'in adı verildi
Abone ol
Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 7 yıldır yürütülen 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında dünyaya gelen 60 bininci bebeğe ailesi tarafından darbe girişiminde şehit edilen 'Ömer Halis' adı verildi.

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 7 yıldır yürütülen 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında dünyaya gelen 60 bininci bebeğe ailesi tarafından darbe girişiminde şehit edilen 'Ömer Halis' adı verildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Şahinbey Belediyesi tarafından imzalanan ve 7 yıldır devam eden 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında dünya gelen ve soyadı Demir olan 60 bininci bebeğe ailesi 'Ömer Halis' adını koydu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, proje kapsamında 60 bininci olarak dünyaya gelen bebeği, evinde ziyaret etti. Tahmazoğlu, içerisinde ihtiyaç duyulan malzemelerin bulunduğu çanta hediye ettiği bebeğe, Cumhuriyet altını taktı.

Şahinbeye Belediyesi olarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için projeyi hayata geçirdiklerini belirten Tahmazoğlu, "7 yıldır süren projemiz kapsamında 60 bininci olarak dünyaya gelen bebeğe, ailesi darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir'in adını verdi. Selma ve Fatih çiftimiz soy isimleri de Demir olduğu için bebeğimizin adına Ömer Halis koyuyorlar. Bu durum bizi mutlu etti" dedi.

Anne Selma Demir de Tahmazoğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Biz, çocuğumuzun adını Ömer Halis koyduğumuz için çok şanslıyız. Çünkü 15 Temmuz'da bizleri kurtaran Ömer Halisdemir'di. Büyük bir kahraman olduğu için oğlumuza onun adını verdik" diye konuştu.

Baba Fatih Demir ise oğluna 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in adını vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahin, Türkiye Demokrasi Platformu’nun toplantısına katıldıÖnceki Haber

Şahin, Türkiye Demokrasi Platformu’nun t...

Gaziantep'te 300 polisle PKK operasyonu, gözaltılar varSonraki Haber

Gaziantep'te 300 polisle PKK operasyonu,...

Yorum Yazın

Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası 
Yılmaz’dan üniversite adaylarına destek
Atatürk Heykeli yeni yerine taşınıyor