4 Ayda 3 Çocukları Öldü, Otopsi Sonucu Bekliyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 Ayda 3 Çocukları Öldü, Otopsi Sonucu Bekliyorlar
Abone ol
Bedir ALTUNOK/ KARS,(DHA)- KARS'ın Arpaçay İlçesinde Zeynep ve Hacı Güler çiftinin 4 ay içinde 3 çocuğu yaşamını yitirdi. 


Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı Köyünde oturan 25 yaşındaki Zeynep ve 35 yaşındaki Hacı Güler çiftinin 3.5 yaşındaki kızları Aybüke Güler, 21 Şubat günü televizyon izledikten sonra uyudu. Anne Zeynep Güler, bir süre sonra yemek yedirmek için kızını uyandırmak istedi ancak nefes almadığını fark etti. Hastaneye götürülen minik Aybüke'nin yaşamıni yitirdiği belirtildi ama ölüm nedeni belirlenemedi. Güler çifti minik kızlarının acısını yaşarken 7 Nisan'da 5 yaşındaki oğulları Enes yemek yedikten sonra, 21 Mayıs'ta ise 5 aylık kızları Gözde mama yedirilip uyutulduktan sonra yine belirlenemeyen bir nedenle öldü. 
Terzilik yapan ve zaman zaman farklı işlerle uğraşan baba Hacı Güler çocukalarının 3'ünün de 7 ay önce yeni yaptırdıkları odada gün içinde uyurken yaşamlarını yitirdiğini belirterek, şimdi 6.5 yaşındaki kızı Irmak'ın hayatından endişe ettiklerini söyledi. Eve girmeye korkar olduklarını anlatan Hacı Güler, yeni yaptırdıkları odanın kapısını kilitleyip akrabalarıyla birlikte yaşadıklarını söyledi. Çocuklarının ölüm nedeninin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucu beklediklerini vurgulayan baba Güler "Çocuklarımın 3'ü de gündüz vakti uyuduktan sonra uyanamadı. Otopsi yapıldı ve çıkacak sonucu bekliyoruz. Ölüm nedenlerinin tıbbi olarak açıklığa kavuşsun istiyoruz. Eve girmeye korkar olduk. O odanın kapısını kapadık ve akrabalarımızın yanında kalıyoruz. Çocuklarımın hiçbirinin hastalığı yoktu. Herşey eve yaptırdığımız yeni odadan sonra oldu. Sanki o odada bir şey onların uyumasını bekliyor. Uykuya geçtiklerinde bir daha uyanamıyorlar. İlk kızım Aybüke'nin otopsisi yapılmadı ama Enes ve Gözde'nin Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin sonucunu bekliyoruz. Çocuklarım neden öldü merak ediyoruz" diye konuştu.
Anne Zeynep Güler ise 3 çocuğunun ani ölümünün ardından yıkıldığını belirterek "Benim içim yanıyor. Ne olduğunu anlayamadan çocuklarımı bir bir kaybediyorum. Buradan tüm ilgilere sesleniyorum. Lütfen bizimle ilgilensinler. 3 evlat acısını yüreğimde yaşıyorum. Hayatta kalan tek evladım olan Irmak'ın yaşamından endişe ediyorum"dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gündoğduda Seyyar Baz İstasyonu Rahatsızlığı Önceki Haber

Gündoğduda Seyyar Baz İstasyonu Rahatsız...

Recep Kara Gebzede Başpehlivan OlduSonraki Haber

Recep Kara Gebzede Başpehlivan Oldu

Yorum Yazın

Gaziantep İçin Kritik Proje Gecikti: CHP’li Meriç Meclis’te Sordu
Gaziantep'te ‘hırsızlık çetesi' çökertildi: 6 gözaltı
Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: Şarampole Uçan Otomobil Alev Aldı
Gaziantep'te 2 gündür yoğun sis etkili oluyor
Gaziantep İl Müftülüğündeki Bekleyiş Sona Erdi
Haber alınamıyordu: Gaziantep'te acı ölüm!
Gaziantep Organize’de Yürekler Ağıza Geldi
Gaziantep'te zincirleme kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep’te hava sertleşiyor! Valilikten uyarı
Gaziantep'te 31 Ocak'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Tahmazoğlu, YKS'de ilk bine giren gençlerle buluştu
Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 93’üncü yıl dönümü
Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
Gaziantep'te araba küle döndü
Gaziantep’te yangın faciası: Seyirci kalan mahalle
Gaziantep’te fabrika yangını: 2 kişi yaralandı
Aman Dikkat: Aç kalan tilki Gaziantep sokaklarında
Gaziantep’te Namus Cinayeti Davasında Karar: Baba ve Oğula Hapis
Feci Kazanın Ardından Otoyolda Trafik Normalleşiyor
Gaziantep’te Ramazan Öncesi Gıda Fiyatlarına Yakın Takip