23 Nisan'ın Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktasıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
23 Nisan'ın Cumhuriyet tarihimizin dönüm noktasıdır
Abone ol
Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 98'ncı yıl dönümünü kutladı.

Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 98'ncı yıl dönümünü kutladı.

23 Nisan'ın Cumhuriyet tarihimizde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Doktoroğlu, " Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır."Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesinin varoluş temelini oluşturan TBMM'nin kuruluşu, Türk milleti için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak çocukların iyi yetiştirilmesine vurgu yapan Doktoroğlu; Bu anlamlı günün Türk milletinin çocuklarına verdiği önemin bir göstergesi olduğunu, çocuklarına yatırım yapan, onların iyi yetişmesine olanak sağlayan toplumların her zaman öne çıktığını, bu nedenle en büyük yatırımın çocuklara yapılması gerektiğini ifade ederek, 23 Nisan Bayramı Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Bugün dünya çocuklarına verilen en güzel ve en anlamlı armağandır.Milletimizin en değerli varlığı, aydınlık yarınlarımız olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”dedi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağlı: Egemenlikten daha büyük bir armağan olamazÖnceki Haber

Dağlı: Egemenlikten daha büyük bir armağ...

Ersun Yanal'dan derbide yaşananlara tepkiSonraki Haber

Ersun Yanal'dan derbide yaşananlara tepk...

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı