20 BİNİNCİ BEBEĞİ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
20 BİNİNCİ BEBEĞİ ZİYARET ETTİ
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin kızı Kübra bebeği ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin kızı Kübra bebeği ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu. Başkan Fadıloğlu, proje kapsamında 2013 yılından bugüne kadar ziyaret edilen 20 bininci bebek olması nedeniyle, Kübra bebeğe çeşitle hediyeler sundu.

AMACIMIZ ANNELERİN BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ YETİŞTİRMESİNİ SAĞLAMAK 

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olmaya devam eden Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği “Merhaba Bebek” projesiyle her bebeği olan aile ziyaret edilmeye gayret gösteriliyor.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin bebeği Kübra’yı Boyno Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret ederek, aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, Kübra bebeği ise beşiği başında doyasıya sevdi. Başkan Fadıloğlu, Merhaba Bebek projesi kapsamında 2013 yılından bu yana dünyaya gelen ve ziyaret edilen 20 bininci bebek olması nedeniyle, Kübra bebeğe çeşitli hediyeler sundu. Ailenin ikinci evlat sevgisine ortak olan Başkan Fadıloğlu; “Bugün Kübra bebeği ziyarete geldik. Merhaba Bebek projesi başladı başlayalı bugün 20 bininci şanslı bebek Kübra bebek oldu. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin, Allah acılarını göstermesin. Ben bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz Nüfus Müdürlüğünden kayıtları alıyorlar. Gaziantep’te bizim bölgemizde doğumu gerçekleşen, nüfus kaydına geçmiş olan bebekleri tek tek evlerinde ziyaret ediyorlar. İmkanlar dahilinde çam sakızı çoban armağanı hediyeler vermeye gayret gösteriyoruz. Ama asıl amacımız annelerin bilinçli bir şekilde bebeklerini yetiştirmesini sağlamak adına onlara küçük bir eğitim bilgisi verebilecek kitapçık takdim ediyoruz. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlatlar olurlar. Allah acılarını göstermesin, tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren baba Kenan ve anne Ayşe Küçük, “Çok mutluyuz, Allah çocuk sahibi olmayan aileleri de inşallah çocuk sahibi yapar. Allah razı olsun Başkanımızdan evimize kadar gelip bizleri, ziyaret etti ve sevincimize ortak oldu. Bebeğimizin ihtiyacı olan çeşitli hediyeler getirdiği içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Başkan Fadıloğlu, ziyaretin ardından Kenan ve Ayşe Küçük çiftine tekrar tebrik mesajlarında bulunduktan sonra evden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HKÜ’DE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADIÖnceki Haber

HKÜ’DE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI

PKK operasyonunda 7 kişi tutuklandıSonraki Haber

PKK operasyonunda 7 kişi tutuklandı

Yorum Yazın

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı