2 çocuk annesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 çocuk annesi gözyaşlarıyla toprağa verildi
Abone ol
Gaziantep’te beyin kanaması geçirince çalıştığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşama veda eden sağlık çalışanı Alev Solak’ın organları 2 kişiye umut oldu.
2 böbreği SANKO Üniversitesi Hastanesindeki bir hastaya, karaciğeri de Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören bir hastaya nakledilecek olan genç kadının Düztepe Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninde meslektaşları gözyaşlarına boğuldu. 
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi bilgi işlem personellerinden 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Alev 
Solak görevi sırasında baş ağrısı şikayeti ile acil servise gitti. Yapılan tetkikler sonucunda durumu ciddileşen sağlık çalışanına beyin kanaması teşhisi konulunca SANKO Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Genç kadının doktorların tüm müdahalesine rağmen beyin ölümü gerçekleşince hastanenin Anestezi ve Reanimasyon görevli doktorları aileyi organ bağışı konusunda bilgilendirdi. Aile de kabul edince Ulusal Organ Nakil Koordinasyon Merkezine bildirimde bulunuldu. Yapılan görüşmelerden sonra 2 çocuk annesi genç kadının 2 böbreği SANKO Üniversitesi Hastanesindeki bir hastaya, karaciğeri de Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören bir hastaya nakledilmek üzere alındı. 
Acılı aile, “Kızımız hayatı boyunca başkalarına iyilik yapmaya çalışan birisiydi. Bu son gününde bile başkalarına iyilik yaparak gidiyor. Başkalarına can veriyor”  diyerek örnek bir davranış sergilerken genç kadının Düztepe Cemevinde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra hastanede çalışan mesai arkadaşları ve hastane idarecileri de katıldı. Törende gözyaşları sel olurken, 2 çocuk annesi kadının cenazesi törenin ardından Yavuzeli'ne bağlı Göçmez köyünde toprağa verildi.

Köyde gözyaşları  arasında toprağa verilen genç kadının yeni aldığı ve hiç giymediği botları da mezarının başına bırakıldı. Cenaze törenine genç kadının ailesi, yakınları meslektaşları katıldı. 

Sağlık Müdürüden başsağlığı mesajı
Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki yayınladığı mesajda “Personelimiz Alev Solak’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenleri ve sağlık camiamıza baş sağlığı dileriz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Varank CHP’ye çattıÖnceki Haber

Bakan Varank CHP’ye çattı

 Gaziantep'te otomobil ile traktör çarpıştı: 4 yaralıSonraki Haber

Gaziantep'te otomobil ile traktör çarpı...

Yorum Yazın

2-1 Ankara mağlubiyeti sonrası büyük tepki
Başkentten Elimiz Boş Dönüyoruz!
Gaziantep'te 2 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Şahin: "Berat, gönüllerin arındığı, umudun yeniden yeşerdiği bir gece"
Şahinbey Ampute'den 4-0'lık galibiyet
Gaziantep'te felakete ramak kaldı! İstinat duvarı çöktü!
Başkan Tahmazoğlu'ndan Berat Kandili mesajı
Eklem sağlığında 'Kitosan' dönemi: Kıkırdak onarımına doğal destek
Gaziantep’te yoğun sis etkisini sürdürüyor
Silahlı yağma ve uyuşturucu ticaretinden 13 yıl cezayla aranan şahıs yakalandı
Gölbucks Konak, Gaziantep turizmine yeni bir renk kattı
Gaziantep'te seyir halindeki araç alev alev yandı
Deprem yıktı, devlet ayağa kaldırdı
Gaziantep'te market çalışanlarına saldırdı 
Şiddetli Yağmur Kazaya Neden Oldu: Hurdaya Dönen Araçtan Burnu Bile Kanamadan Çıktı
Otobüs kazası: 8 ölü, 26 yaralı
Gaziantep’te trafik canavarı dur durak bilmiyor: 6 ölü 34 yaralı
Gaziantep'te faciayı kıl payı atlattılar 
Tarla Yolunda Bırakıldı, İnceleme Başlatıldı
Gaziantep’te Sahte Parayla Hayvan Aldılar, Jandarma Yakaladı