157 bin gazi torunu ecdadıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
157 bin gazi torunu ecdadıyla buluştu
Abone ol
“Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesiyle bugüne kadar 157.704 öğrenciyi ve vatandaşı ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi gazi torunlarını ecdadıyla buluşturmaya devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi, 2015 yılında Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında başlattığı Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi ile bugüne kadar 157.704 öğrenci ve vatandaşı ecdadıyla buluştururken, bu yıl ki seferlerle bu sayıyı 180.017'ye çıkaracak. Şahinbey Belediyesi tarafından Çanakkale’de ecdadıyla buluşturulacak olan gençler için Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde bilgilendirme toplantı gerçekleştiriyor.

 "ALLAH ŞEHİTLERİMİZDEN RAZI OLSUN"

Şehitlerin sayesinde böylesi güzel bir vatanda sahip olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitim, kültür, sanat ve spor alanındaki yatırımlarımızla gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projemizin ilk Çanakkale ziyaretinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da oradaydı ve gençlerimizle bir araya gelerek onları tebrik etmişti. Bu yılda projemizi devam ettiriyoruz ve 180 bin gencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. Bu ziyaretler esnasında öğrencilerimizin eğitimden uzak kalmaması adına Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sabah 06:00’da özel uçakla öğrencilerimizi Çanakkale’ye götürüp, orada şehit dedelerini ziyaret ettiriyoruz. Bu ziyaret sırasında bazı öğrencilerimiz ilk defa uçağa ve feribota binme imkânı buluyor. Ziyaret esnasındaki 3 öğün yemeklerini karşılayıp yine geldikleri uçakla tekrar Gaziantep'e dönüşlerini sağlıyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz eğitimlerinden geri kalmadıkları gibi destansı mücadelenin verildiği Çanakkale mücadelesini de yerinde görmüş oluyorlar. 2015 yılında başlattığımız proje oluşumunda bugüne kadar 150 bin gencimizi ecdadıyla buluşturduk. Projemiz halen devam ediyor bu yıl sonuna kadar 180 bin 17 gencimizi ecdadımızla buluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te korkutan orman yangınıÖnceki Haber

Gaziantep'te korkutan orman yangını

Yerinde Dönüşüm’e saatte bin başvuruSonraki Haber

Yerinde Dönüşüm’e saatte bin başvuru

Yorum Yazın

Gaziantep’te Dehşet Gecesinin Hesabı Soruldu: Sanığa 92 Yıl Hapis
Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu
GİBTÜ ev sahipliğinde "Aile Arabuluculuğu Mekanizması Çalıştayı" düzenlendi
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
Hokeyin Volkanı Türkiye Şampiyonu, Şampiyonluk Kupası Gaziantep’e Geliyor
“Maarifin Kalbinde Çocuk” Türkü Şöleni Büyük Beğeni Topladı
Gaziantep Polisgücü Şampiyonluğu Alanya’da Kutladı
Kahraman taksiciye ödül
Gaziantep'te ulaşıma zam: İşte yeni fiyatlar
Çiçek hırsızlığı kavgasında 2 kişiyi öldüren sanık hakkında yakalama kararı çıktı
Belediye meclisinde şapkalı toplantı
Fizyoterapist Rabia Pancar Uyarıyor: “Bilinçsiz Egzersiz Sağlığı Tehlikeye Atıyor”
Hokeyde Zirvenin Adı Yine Polisgücü!